BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemUkrayna krizinde Almanya'nın derdi enerji----

Ukrayna krizinde Almanya'nın derdi enerji

Ukrayna krizinde Almanya'nın derdi enerji
26 Ocak 2022 - 09:20 www.finansgundem.com

Almanya, Rusya'nın Ukrayna'yı işgal etmesi halinde uygulanacak yaptırımlardan enerji sektörünün muaf tutulmasını istiyor.


Almanya, ABD’nin Rusya’ya yaptırım uygulaması halinde enerji sektörünün yaptırımlardan muaf olması için ısrarcı. Bloomberg’in haberine göre şu an için taraflar arasında dolaşan belgelerde yer alan muafiyet Rusya’nın Ukrayna’yı işgal etmesi halinde uygulanacak yaptırım paketinin son versiyonunda yer alacak.

Rusya, Ukrayna sınırındaki varlığını artırırken ABD ve Avrupa’daki müttefikleri ise ekonomik yaptırımların nasıl olacağı üzerinde çalışıyor. Fakat Almanya enerji tedariğine uygulanacak herhangi bir yaptırımın Avrupa’yı riske atması konusunda endişeli.

Bloomberg’e konuşan bir Avrupa Birliği yetkilisi seçenekler arasında Moskova’nın kur dönüştürme kabiliyetini kısıtlayacak, Batı ile ticaretini etkileyecek ve önemli teknolojilere erişimini sınırlandıracak seçeneklerin masada olduğunu belirtti.

Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock geçen hafta yaptığı açıklamada verimli işlediği takdirde yaptırımların etkili olduğunu belirtirken ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken “En etkili yaptırımın hangisi olacağına dikkat etmeliyiz” dedi.

Ukrayna krizi, Almanya'yı endişelendiriyor

 

CNN Ukrayna şehrini Rusya şehri olarak etiketledi

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)