BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTutuklu Başbakan açlık grevinde----

Tutuklu Başbakan açlık grevinde

Tutuklu Başbakan açlık grevinde
26 Kasım 2013 - 00:03 www.finansgundem.com

Ukrayna'da tutuklu bulunan eski Başbakan Yulia Timoşenko açlık grevine başladığını bildirdi


Eski Başbakan Yulia Timoşenko'nun avukatı Serhiy Vlasenko, eski Başbakan'ın açlık grevine başladığını bildirdi. 
Timoşenko, açıklamasında, göstericilerle birlik olmak ve Devlet Başkanı Viktor Yanukoviç hükümetinin AB ile serbest ticaret anlaşmasının imzalanması yönünde baskı oluşturmak amacıyla açlık grevine başladığını belirtti. 
Ukrayna'da on binlerce kişinin katılımıyla dün başlayan ve bugün de devam gösterilerde, halk ülkelerinin AB ile ilişkilerinin artırılmasını talep ediyor. 
AB'nin Ukrayna ile anlaşmayı imzalama şartlarından biri cezaevindeki eski Başbakan Yulia Timoşenko'nun başka ülkede tedavi edilmesine izin verilmesiydi. Batı, Timoşenko'nun siyasi olarak cezaevinde tutulduğunu düşünüyor. Yanukoviç'in Timoşenko'yu siyasi açıdan tehdit olarak gördüğü yorumu yapılıyor.  
Ukrayna hükümeti, AB ile gelecek hafta imzalanması planlanan serbest ticaret anlaşması hazırlıklarını, Rusya ile ticari ilişkileri kaybetmeyi göze alamayacağı gerekçesiyle askıya almıştı. 
Ukrayna'da halen tutuklu bulunan eski Başbakan Yulia Timoşenko'nun serbest bırakılmasına olanak tanıyacak tasarı parlamentoda reddedilmişti. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)