BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTÜSİAD'dan 'Dağlıca' açıklaması----

TÜSİAD'dan 'Dağlıca' açıklaması

TÜSİAD'dan 'Dağlıca' açıklaması
07 Eylül 2015 - 17:26 www.finansgundem.com

TÜSİAD, Dağlıca'da yapılan saldırıya ilişkin açıklama yaptı

TÜSİAD açıklamasında "Terör ve şiddetin geri dönülmez bir şekilde sona ermesi için, tüm toplum kesimlerini ve kurumları sağduyulu, sorumlu bir tutum ve söylem içinde olmaya davet ediyoruz" denildi.

TÜSİAD Dağlıca'da düzenlenen terör saldırısı ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada şöyle denildi: "Terörün ve şiddetin ülke gündeminin üzerine çöktüğü bu ortamda gerçekleşen Dağlıca saldırısı ile toplum olarak bir kez daha derinden sarsıldık. Saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimizin ailelerine sabır ve yaralılara acil şifalar diliyoruz. Terörü şiddetle kınıyor, PKK terör örgütünün saldırılarına bir an önce son vermesi yönündeki çağrımızı yineliyoruz. TÜSİAD olarak, şiddete ve teröre karşı toplumun tüm kesimlerinin göstereceği duyarlılık ve ortak iradenin ülkemizin en büyük gücü olduğuna inanıyoruz. Terör ve şiddetin geri dönülmez bir şekilde sona ermesi için, tüm toplum kesimlerini ve kurumları sağduyulu, sorumlu bir tutum ve söylem içinde olmaya davet ediyoruz."
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)