BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTürklere vize müjdesi!----

Türklere vize müjdesi!

Türklere vize müjdesi!
10 Mart 2017 - 12:52 www.finansgundem.com

Umre'ye gitmek isteyen Türkler bundan böyle vize başvurusu için internetten müracaat edebilecek

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının umre ziyaretinde büyük kolaylıklar sağlanacak karar alındı.

Bundan böyle vize başvurusu için internetten müracat etmek yeterli. Başvuru sonucu yine internetten bildirilecek. Suudi hükümetinin bu kararı Türkiye, Bangladeş, Malezya, İngiltere ve Birleşik Arap Emirlikleri pasaportlu kişiler için geçerli olacak.

KONSOLOSLUĞA GİTME KALKTI

Eskiden umre için Suudi Arabistan konsolosluğuna bizzat başvuru gerekiyordu. Herhangi bir evrak eksik olduğunda ise onları tamamlayıp tekrardan konsolosluğa gitme zorluğu vardı. Yeni kararla bu çile bitti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak11 Mart 2017 01:17

    Adem Taklacı, iki satır yazdın ya herhalde artık kendini "Allame-i cihan" sanıyorsun. Ama keşke yazmadan bir bilgi sahibi olsaydın. İki satır yazı okusaydın. O zaman bu kadar komik duruma düşmezdin. İngiliz pasaportu taşıyan yüzbinlerce Müslüman var. Bilginize arz olunur. Birleşik Arap Emirlikleri de olsa, Suudi Arabistan'a 'umre' için gidecekse bunu bildirmek zorunda. Bilginize arz olunur. Hele hac zamanı, Suudi Arabistan vatandaşı bile hac yapacağını bildirip izin alması gerekir. Bilginize arz olunur.

  • adem baklacı11 Mart 2017 00:59

    ingilizlerde umreye gidecek galiba ama birleşik arap emirliklerinin zaten serbest dolaşımı var vizeye ihtiyaçları yok bana bu haber asparagas gibi geldi kaynağınız nedir ?