BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTürkiye'ye karşı hamle! Hafter ile Esad birleşiyor----

Türkiye'ye karşı hamle! Hafter ile Esad birleşiyor

Türkiye'ye karşı hamle! Hafter ile Esad birleşiyor
03 Mart 2020 - 15:27 www.finansgundem.com

Libya'da Ulusal Mutabakat Yönetimi Hükümeti'ne savaş açan ve ülkenin doğusunu kontrol altına alan General Halife Hafter, Suriye'de büyükelçilik açtı. Hafter ile Esad yönetiminin Türkiye'ye karşı birleşme çağrısında bulunduğu belirtildi.

Çıracının şahidi bozacı sözünü adeta doğrulayan bir olay Suriye’de yaşandı… Kaosun ve şiddetin bitmek bilmediği Suriye’de Esad rejimi ve Arap Baharı’nın ardından Muammer Kaddafi’den sonra yaşanan çatışmalarda Libya’nın doğusunu kontrol altına alan General Halife Hafter ortaklıklarını resmen duyurdu.

Libya’nın Birleşmiş Milletler tarafından tanınan Libya Ulusal Mutabakat Hükümeti’ne savaş açan ve ülkenin doğusunu kontrol altına alan General Halife Hafter’in Suriye’de büyükelçilik açtığı belirtildi.

HAFTER VE ESAD’DAN REZİL ÇAĞRI

Diplomatik temsilciliğin bugün açıldığı belirtilirken, Hafter ile Esad’ın Türkiye’ye karşı savaşmak için çağrıda bulunduğu aktarıldı. Suriye Dışişleri Bakanı Yardımcısı Faysal Mikdad, büyükelçiliğin açılış seremonisinde, “Terörizm herhangi bir Arap ülkesini öldürecektir” dedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)