BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkTürkiye’nin en iyi özel bankası Akbank seçildi----

Türkiye’nin en iyi özel bankası Akbank seçildi

Türkiye’nin en iyi özel bankası Akbank seçildi
25 Mart 2016 - 13:14 www.finansgundem.com

Global Finance, bu yıl ilk kez düzenlediği Best PrivateBanking Awards ödül programında Akbank Private Banking'i “Türkiye’nin En İyi Özel Bankacılık Kuruluşu” olarak seçti

Türkiye’nin ilk özel bankacılık birimi Akbank Private Banking, bu yılki ikinci “Türkiye’nin En İyi Özel Bankacılık Kuruluşu” ödülünü, önde gelen finans yayını Global Finance’ten aldı.

Global Finance, özel bankacılıkta en iyileri; piyasa araştırmalarını, özel bankacılık sektörü analistleri ve üst düzey yöneticilerinin görüşlerini ve özel bankacılık hizmetlerini alan diğer kullanıcıların özel bankacılık birimleriyle ilgili genel değerlendirmelerini dikkate alarak belirledi.

New York’ta gerçekleştirilen törende ödülü Akbank adına Akbank PrivateBanking Bölüm Başkanı Didem Bağrıaçık aldı. Bağrıaçık, konuyla ilgili olarak, “Akbank PrivateBanking, gerek geliştirdiği yenilikçi ürün ve hizmetleriyle, gerekse müşterilerine verdiği geniş kapsamlı hizmetleriyle öne çıkıyor. Müşterilerimizin yaşamlarını kolaylaştırma, ihtiyaç duydukları kişiye özel finansal çözümleri sunma ilkesiyle hareket ediyoruz. Müşteri odaklı çalışmalarımızın uluslararası finans kuruluşları tarafından takdir toplaması bizi mutlu ediyor. Akbank PrivateBanking, özel bankacılıkta Türkiye’de ilk tercih olmaya devam edecek.” dedi.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)