BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTürkiye'nin başarılarından rahatsız olanlar var----

Türkiye'nin başarılarından rahatsız olanlar var

Türkiye'nin başarılarından rahatsız olanlar var
18 Mart 2014 - 20:05 www.finansgundem.com

"Türkiye'nin başarılarından rahatsızlık duyanlar var. Bu Müslümanlar arası fitne ve fesattan kaynaklanıyor. Bir olalım birlik olalım"

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Türkiye'nin başarılarından rahatsızlık duyanlar olduğunu belirterek "Bu Müslümanlar arası fitne ve fesattan kaynaklanıyor. Bir olalım birlik olalım" dedi.

Babacan, seçim çalışmaları kapsamında Keçiören'deki vatandaşlarla bir araya geldi. Babacan, burada yaptığı konuşmada, 2002'den bugüne gelen sürede önemli çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Ekonomik gelişmelerin yanında sosyal ve siyasal konularda da önemli çalışmalar yaptıklarını kaydeden Babacan, söz konusu dönemde ülkenin her anlamda büyük bir atılım gerçekleştirdiğini belirtti.

Güven ve istikrarın önemine değinen Babacan, ülkenin birbirine kenetlenmesi gerektiğinin altını çizdi.

Türkiye'nin başarılarından rahatsızlık duyanlar olduğunu vurgulayan Babacan, "Bu Müslümanlar arası fitne ve fesattan kaynaklanıyor. Bir olalım birlik olalım" diye konuştu.

Babacan, Türkiye olarak durmadan çalıştıklarını, yaklaşan yerel seçimlerin sıradan bir seçim olmadığını, büyük önem taşıdığını dile getirdi.

İlçe belediyesi, büyükşehir belediyesi ve merkezi hükümetin ortak bir çatıda buluşmasının önemli olduğunu aktaran Babacan, bu konuda vatandaşlardan duyarlılık göstermelerini istedi.

Babacan, Keçiören metrosunun da hızla devam ettiğini, metro çalışmasının ilçe belediyesi, büyükşehir belediyesi ve merkezi hükümet çalışmasının güzel bir örneği olduğunu ifade etti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)