BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiTürkiye'den sadece Yıldız Holding çağrıldı!----

Türkiye'den sadece Yıldız Holding çağrıldı!

Türkiye'den sadece Yıldız Holding çağrıldı!
18 Haziran 2015 - 06:58 www.finansgundem.com

Yıldız Holding, Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande’ın da katılımı ile Paris’te gerçekleşen toplantıya katıldı

Fransa Ticaret Müşavirliği (Business France) tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ve Fransa’da yatırımları bulunan uluslararası şirketlerin yöneticilerini, Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande ve Fransa Başbakanı Manuel Valls da dahil olmak üzere Fransız hükümet yetkilileri ile biraraya getiren Stratejik Cazibe Konseyi (Strategic Attractiveness Council), 16 ülkeden 22 şirketin üst düzey yöneticilerinin katılımı ile 16 Haziran 2015 tarihinde Paris’teki Elize Sarayı’nda gerçekleşti. Türkiye’den davet edilen tek şirket olan Yıldız Holding’i temsilen ise konseye, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Ülker katıldı. Fransa, özellikle United Biscuits satın alması sonrasında, Yıldız Holding için stratejik pazarlar arasında yer alıyor.

Fransa Ticaret Müşavirliği (Business France), Fransa’daki endüstriyel dönüşüm kapsamında yabancı yatırım ve yatırımcıyı desteklemek amacıyla, Fransa’da operasyonları ile öne çıkan şirket yöneticilerini Stratejik Cazibe Konseyi (Strategic Attractiveness Council) isimli toplantılarda Fransa hükümeti ile biraraya getiriyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)