BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinTürkiye‘de 7‘inci yüz nakli yapıldı----

Türkiye‘de 7‘inci yüz nakli yapıldı

Türkiye‘de 7‘inci yüz nakli yapıldı
28 Aralık 2013 - 19:10 www.finansgundem.com

Türkiye'nin 7'nci yüz nakli başarıyla gerçekleştirildi

Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan, "Recep Kaya'ya ihtiyacı olan her şeyi naklettik. Burun, üst dudak, üst çene ve damak nakledildi. Yüzü tam istediğimiz gibi oldu" dedi.
Özkan, 4 saat 10 dakika süren ameliyatın ardından yaptığı açıklamada, ameliyatın oldukça güzel geçtiğini söyledi. Özkan, "Recep Kaya'ya daha önce bir kaç kere yüz çıkmıştı. Ancak şanssızlığı nedeniyle nakil olamamıştı. Recep'e ihtiyacı olan her şeyi naklettik. Burun, üst dudak, üst çene ve damak nakledildi. Yüzü tam istediğimiz gibi oldu" dedi.
Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde beyin ölümü gerçekleşen Ali Emre Küçük'ün (34) ailesi tarafından bağışlanan yüzü, Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde 12 yaşındayken oynadığı av tüfeğinin ateş alması sonucu yaralanan 22 yaşındaki Recep Kaya'ya nakledilmişti.
Recep Kaya, daha önce nakil için kendisine bulunan yüzün sahibinin siyahi olması nedeniyle ameliyat olamamıştı. (AA)
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)