BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTürkiye ve Erdoğan düşmanı gazeteci tacizci çıktı----

Türkiye ve Erdoğan düşmanı gazeteci tacizci çıktı

Türkiye ve Erdoğan düşmanı gazeteci tacizci çıktı
07 Ocak 2017 - 06:45 www.finansgundem.com

Bild gazetesinde Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan aleyhinde yayınlarıyla tanınan Diekmann hakkında şok gelişme. Tüm görevlerinden ayrılacağığ açıklanan gazeteci hakkında taciz soruşturması açıldığı öğrenildi

Geçtiğimiz hafta Axel Springer'deki tüm görevlerinden ayrılacağı bildirilen Kai Diekmann hakkında cinsel taciz suçlamasıyla soruşturma açıldığı ortaya çıktı.

Der Spiegel dergisinin haberine göre, Potsdam Savcılığı, Kai Diekmann hakkında bir suç duyurusu yapıldığını doğruladı. İddialara göre Springer Yayınevi'nin bir çalışanı, Kai Diekmann'ı kendisine cinsel tacizde bulunmakla suçluyor. Kadın, ünlü gazetecinin kendisini geçtiğimiz yaz Potsdam'da yapılan bir etkinlikte taciz ettiğini iddia ederek suç duyurusunda bulundu. Diekmann'ın iddiaları reddettiği belirtiliyor.

Diekmann'ın avukatı da "İddialar yersiz, adalete güveniyoruz" dedi. Axel Springer Yayınevi de, "İddiaları biliyoruz. Biz araştırdık, suç unsuru içeren herhangi bir davranış tespit edemedik" açıklamasını yaptı ve Diekmann'ın yayınevinden ayrılma kararının bu konuyla ilgisinin bulunmadığını bildirdi.

Kai Diekmann, 12 yıldır Bild gazetesinin yayın yönetmenliğini yapıyor. Kai, Almanya'daki Türklerin en çok okuduğu gazete olan Bild'den, Türklere ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik çirkin iftiralar yöneltiyor. Tam bir Türkiye ve Erdoğan düşmanı olarak biliniyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)