BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTürkiye karşıtları 4’e çıkıyor----

Türkiye karşıtları 4’e çıkıyor

Türkiye karşıtları 4’e çıkıyor
10 Eylül 2013 - 11:17 www.finansgundem.com

İsrail-Yunanistan-Rum Kesimi ittifakına kritik bir destek daha...

Yaşanan şok gelişmeler karşısında Türkiye’nin komşularıyla olan sıfır sorun politikası bilindiği gibi yerini büyük sorunlarla karşı karşıya bıraktı. Özellikle Mavi Marmara krizinde Yunanistan-İsrail yakınlaşmasının ardından, Akdeniz’deki enerjiyi oldu bittiye getirip el koymak isteyen Rumlar'ın da İsrail'le olan ittifakı Ankara tarafından yakından izlenirken, bu üçlüye yeni bir destek daha geliyor. Devrik Cumhurbaşkanı Mursi yüzünden Türkiye’nin politik ipleri kopardığı Sisi yönetimindeki Mısır da ekleniyor. Meliha Okur, Sabah’taki köşesinde konuyu ince bir uyarıyla şöyle ele aldı:
Yeni işbirliği ruhu
Suriye ile yatıp, Suriye ile kalkıyoruz. Yunanistan ise Mısır'la "Münhasır Ekonomik Bölge" anlaşması yapmak için harekete geçti. Bu, bölge ülkelerinin Türkiye'ye tavır almaya çalıştığının bir göstergesi. Güçlenen İsrail, Güney Kıbrıs ve Yunanistan hattına bu defa Mısır ekleniyor. "Yeni işbirliği ruhu" diye açıklanan bu ortaklığa dikkat!
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)