BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTürkiye karşıtı ABD’li senatör’den tepki çeken açıklama----

Türkiye karşıtı ABD’li senatör’den tepki çeken açıklama

Türkiye karşıtı ABD’li senatör’den tepki çeken açıklama
31 Ağustos 2021 - 12:12 www.finansgundem.com

1915 olayları ile ilgili Türkiye karşıtı açıklamalarıyla gündeme gelen ABD'li senatör Bob Menendez yine tepki çeken bir adım attı. Kıbrıs Rum Kesimi'ne giden Menendez, Türkiye karşıtı açıklamalarına burada da devam etti.

Birçok farklı konuda Türkiye karşıtı bir tutum sergileyen ABD’li senatör Bob Menendez yine akıllara durgunluk veren açıklamalarda bulundu.

Kongre’de Dış İlişkiler Komitesi’nin başkanı olarak görev alan Menendez, Kıbrıs Rum Kesimi’ne gitti ve Türkiye karşıtı ifadeler kullandı. Menendez, Rum lider Nikos Anastasiades ile bir araya geldi. Anastasiades tarafından onur madalyası verilen Menendez, “Benim bu ilişkiye, Kıbrıs’a bağlılığım çok derin ve ABD’de senatör olarak görev aldığım sürece de devam edecek” dedi.

Türkiye karşıtı olduğunu her mecrada ve fırsatta dile getiren Menendez, “Amacım son Türk askerinin de adadan ayrıldığını görmek” dedi. Güney Kıbrıs Rum Kesimi’ne ABD’nin uyguladığı silah ambargosunun kaldırılmasının da mimarlarından olan Menendez, Rumların ve Kıbrıs’taki Türklerin bir araya gelerek müzakere etmeleri durumunda bir çözüme ulaşılabileceğini de dile getirdi.

'Kıbrıs Cumhuriyeti bir Rum devletine dönüşmüştür'

 

Kıbrıs Rum kesiminde 'sahte aşı kartı' skandalı büyüyor

 

Erdoğan: Kıbrıs Türklerinin tek talebi egemen ülke talebinin karşılanması

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)