BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTürkiye Aile Destek Programı ödemeleri bugün yatırılıyor----

Türkiye Aile Destek Programı ödemeleri bugün yatırılıyor

Türkiye Aile Destek Programı ödemeleri bugün yatırılıyor
29 Aralık 2022 - 09:52 www.finansgundem.com

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Yanık, 'Türkiye Aile Destek Programı' ödemelerinin öne çekilerek bugün hak sahiplerinin hesaplarına yatırılacağını açıkladı. Toplam ödeme tutarı ise 3,8 milyar TL olarak kaydedildi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Twitter hesabından 'Türkiye Aile Destek Programı' ödemeleriyle ilgili açıklama yaptı. Ocak ayının ilk haftası yapılacak olan ödemelerin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle öne çekildiğini belirten Yanık, ödemelerin bugün hak sahiplerinin hesaplarına yatırılacağını kaydetti.

Yanık, "'Türkiye Aile Destek Programı' kapsamında 3 milyon hanemize 2,9 milyar TL, 'Çocuk Desteği Bileşeni' kapsamında 2,2 milyon hanemize 919 milyon TL olmak üzere toplam 3 milyon hanemize 3,8 milyar TL tutarında ödeme yapacağız" dedi.

Ödeme tutarlarına değinen Bakan Yanık, "Böylece 'Türkiye Aile Destek Programı' ödemeleri kapsamında yıl sonuna kadar 3 milyon tekil hanemize aktardığımız toplam destek tutarı 13 milyar TL'yi aşmış olacak. Ayrıca yıl sonuna kadar 'Türkiye Aile Destek Programı' ödemeleri kapsamında çocuk bileşeni ile toplam 5,6 milyon çocuğumuz için 2,6 milyar TL ödeme gerçekleştirmiş olacağız" dedi.

Bakanlık duyurdu: Kıdem tazminatı ödemeleri için yeni kredi paketi

 

Tarımsal destekleme ödemeleri hesaplara yatırılıyor

 

Bakan duyurdu: 714 milyon TL'lik ödemeler hesaplarda

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)