BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTürkiye 2023'e coşkulu girdi----

Türkiye 2023'e coşkulu girdi

Türkiye 2023'e coşkulu girdi
01 Ocak 2023 - 13:10 www.finansgundem.com

Türkiye'de saatler, 00.00’ı gösterdiğinde binlerce yerli ve yabancı turist 2023’e merhaba dedi. İşte yurdun dört bir yanından yeni yıl kutlamaları...

Türkiye'nin dört bir yanında yeni yıl coşkuyla karşılandı. Soğuk havaya aldırış etmeyen binlerce insan doyasıya eğlendi. 

TAKSİM MEYDANI'NDA YENİ YILA BÖYLE GİRDİLER

İstanbullular ve turistler yeni yılı Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi'nde karşıladı. Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi'nde bir araya gelen ve aralarında turistlerin de bulunduğu çok sayıda kişi, geri sayımın yapılmasının ardından yeni yıla merhaba dedi. Saatlerin 00.00'ı göstermesiyle binlerce kişi yeni yıl coşkusunu birlikte yaşadı. Şarkılar söyleyerek ve dans ederek yeni yıla karşılayan binlerce kişi, renkli görüntüler oluşturdu. Sosyal medya fenomeni “Hiko Baba' da yeni yıla Taksim'de girdi.

NİŞANTAŞI'NDA YENİ YIL BÖYLE KARŞILANDI- Nişantaşı Meydanı'nda toplanan kalabalık dakikalar kala geriye sayarak yeni yıla girdi. Yeni yıl için Nişantaşı Meydanı'nda konser programı düzenlendi. Meydanda çok sayıda kişi toplandı. Gece boyu eğlenenler, 2023 yılına saniyeler kala sekizden geriye doğru saydı. Nişantaşı'nda toplananlar yeni yılı coşkuyla karşıladı.

PALANDÖKEN'DE 'YENİ YIL' COŞKUSU

Kış turizminin önemli merkezlerinden Erzurum'daki Palandöken'i tercih eden tatilciler, hava sıcaklığının sıfırın altında 7 dereceye kadar düştüğü soğukta, gökyüzünü aydınlatan havai fişek eşliğinde meşaleli kayak gösterisini izleyerek yeni yıla girdi.

KAPADOKYA'DA YENİ YILA COŞKUYLA GİRDİLER- Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde yerli ve yabancı turistler yeni yıla coşkuyla girdi. Kapadokya bölgesinde yerli ve yabancı turistlerin yılbaşı kutlamaları için en fazla ilgi gösterdiği mekanlar, volkanik tüfler içerisine oyularak yapılan yeraltı eğlence merkezleri oldu. Bölgeye gelen yerli ve yabancı turistler, 2023 yılını eğlence merkezlerinde karşıladı. Turistler, havai fişek gösterileriyle eğlendi.

ESKİŞEHİR'DE 'YENİ YIL' COŞKUSU

Eskişehir’de ışıl ışıl süslenen ve trafiğe kapalı olan İsmet İnönü Caddesi’nde toplanan yaklaşık 5 bin kişi, yeni yıla soğuk havaya rağmen meşale yakıp, eğlenerek girdi.

EĞLENCEYİ BIRAKIP AMBULANSA YOL AÇTILAR- Kalabalık, caddeden geçecek ambulansı gördüğünde ise eğlenceyi bırakıp koridor açtı ve sağlık ekibinin geçişini alkışlarla sağladı. Eskişehir Emniyet Müdürlüğü de kentteki yılbaşı kutlamaları için yaklaşık 1611 kadar personel görevlendirerek güvenliği sağladı. Kutlamalar sırasında herhangi bir olumsuz yaşanmadığı belirtildi. 

'ŞEHİR 750 KAMERAYLA TAKİP EDİLİYOR'

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) bünyesindeki 750 kameralı mobese merkezine geçen Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız, personelin yeni yılını kutlarken, kentteki durumu kameralardan takip etti. 

ULUDAĞ YENİ YILA 'KAR'SIZ GİRDİ- Türkiye'nin en büyük kış ve doğa sporları merkezi olan Bursa Uludağ’da beklenen kar yağışının düşmemesi nedeniyle 2023 yılını karlarla karşılamak isteyen bazı turistler rezervasyonlarını iptal etti ve otellerdeki doluluk oranı yüzde 50'ye kadar düştü. Yeni yıla Uludağ’da girmek isteyen bazı turistler ise Oteller Bölgesi'nde düzenlenen etkinliklerle yeni yılı karşıladı.

ANTALYA'DA GELENEK BOZULMADI; 2023'Ü DENİZDE KARŞILADILAR

Antalya'da yaz- kış denize girenler grubu, 2023'ü de Konyaaltı Sahili'nde denize girerek karşıladı. Yaklaşık 20 yıldır yaz- kış denize girenler grubu, pandemi dönemi haricinde her sene yeni yıla denizde girerken, bu yıl geleneklerine devam etti. Toplanan yaklaşık 30 kişilik grup, sahilde yaktıkları ateş ile ellerinde Türk bayrakları ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk posteriyle dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili’nde 10'dan geriye sayıp, saatler gece yarısını gösterdiğinde hep birlikte denize girdi. Grup üyeleri, hava sıcaklığının 11, deniz suyu sıcaklığının ise 20 dereceyi gösterdiği kentte denizin keyfini doyasıya sürdü.

EDİRNE'DE BULGAR TURİSTLER YENİ YILI EĞLENCE MEKANLARINDA KARŞILADI

Edirne'de, yılbaşı kutlamaları kapsamında kentte trafiğe kapalı Saraçlar Caddesi eğlencenin adresi oldu. Yerel sanatçıların sahne aldığı caddeyi dolduran çok sayıda kişi, yeni yılı müzik eşliğinde karşıladı. Görüş mesafesinin 50 metreye kadar düştüğü kentte yoğun sis, kalabalığı eğlencesine engel olamadı. Sevdikleriyle birlikte caddeyi dolduranlar, Edirne Belediyesi'nin düzenlediği konserle coştu. Yeni yıla saniyeler kala geri sayımın yapıldığı caddedekiler, 2023'ü sevdikleriyle kutladı.

BULGAR TURİSTLER EĞLENCE MEKANLARINI DOLDURDU-Kentte eğlencenin bir başka adresi ise eğlence mekanları oldu. Eğlence mekanlarını dolduran Türk vatandaşların yanı sıra, Bulgar turistler de yeni yıl eğlencelerine ilgil gösterdi. Bulgar turistler, Türk oyun havaları eşliğinde bol bol dans ederken, hatıra fotoğrafı çekilmeyi de unutmadı. Yeni yıla saniyeler kala sevdikleriyle 2023'ü karşılayan Bulgar turistler sonrasında ise eğlencelerine devam etti.

KEŞAN’DA AÇIK HAVA PARTİSİ

Edirne’nin Keşan ilçesinde yılbaşı nedeniyle belediye tarafından Hastane Caddesi üzerindeki Keşan Lisesi önünde açık hava partisi düzenlendi. Yılbaşı eğlencesi nedeniyle bir bölümü trafiğe kapatılan Hastane Caddesi’ne gelenler, DJ performansı eşliğinde doyasıya eğlendi. Kalabalığa ücretsiz olarak çorba dağıtıldı. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ise herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için alanda güvenlik önlemi aldı. Saatler 00.00’ı gösterdiğinde de havai fişek gösterisi yapıldı.

BODRUM 2023'E TEOMAN'LA GİRDİ

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, saatler, 00.00’ı gösterdiğinde binlerce yerli ve yabancı turist 2023’e merhaba dedi. Bodrum Belediyesi tarafından organize edilen ve 5 gün süren yılbaşı partisi düzenlendi. Yılbaşı gecesi binlerce kişi Belediye Meydanını doldurdu. Kutlama öncesinde vatandaşlar geniş güvenlik önlemleri altında alana alındı. DJ Ersin Show'un sahne aldığı kutlamada binlerce yerli ve yabancı turist coşku dolu anlar yaşadı. Yılbaşı etkinlikleri kapsamında şarkıcı Teoman sahne aldı. Yaklaşık 2 saat sevilen şarkılarını seslendiren Teoman'a hayranları eşlik etti. Alanı dolduran binler unutulmaz dakikalar yaşadı. Konserde 2023'e saniyeler kala geri sayım yapıldı. Yerli ve yabancı turistler 10'dan geriye sayarak 2023'ye coşkuyla girmenin keyfini doyasıya yaşadı.

Dünya 2023'e böyle girdi!

2023'e ilk onlar girdi!

Rusların tercihi yine Türkiye oldu

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)