BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTunceli Valiliği'nden flaş karar----

Tunceli Valiliği'nden flaş karar

Tunceli Valiliği'nden flaş karar
14 Eylül 2015 - 21:23 www.finansgundem.com

Tunceli-Pülümür ile Tunceli-Ovacık karayolları, 15 Eylül'den 18 Eylül saat 05.00'a kadar ulaşıma kapatıldı

Tunceli'de terör örgütü PKK mensuplarınca yol kesme, araç yakma, gasp, tehdit ve silahlı saldırıları önlemek amacıyla Tunceli-Pülümür ile Tunceli-Ovacık ilçe karayollarının ulaşıma kapatıldığı bildirdi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması, her türlü terör eylemlerinden korunması, mevcut huzur ve güven ortamının devam ettirilmesi amacıyla emniyet ve asayişi temin etmek için ilgili mevzuat çevresinde her türlü tedbirin alındığı belirtildi.

Bu kapsamda, Tunceli-Ovacık ve Tunceli-Pülümür karayollarında terör örgütü mensuplarınca yapılan yol kesme, araç yakma, gasp, tehdit, silahlı saldırı ve benzeri eylemlerin engellenmesi için söz konusu yolların 15 Eylül'den 18 Eylül saat 05.00'a kadar trafiğe kapatıldığı kaydedilen açıklamada, "Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği açısından belirtilen tarihler arasında alternatif yol güzergahlarını kullanmaları önemle duyurulur" denildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)