BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTunç Soyer'den Özgür Özel'in teklifine "ret"----

Tunç Soyer'den Özgür Özel'in teklifine "ret"

Tunç Soyer'den Özgür Özel'in teklifine ret
10 Şubat 2024 - 15:29 www.finansgundem.com

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP lideri Özgür Özel ile yaptığı görüşmede, gelecekte farklı alanlarda birlikte çalışma teklifi iletildiğini, ancak teşekkür ederek böyle bir talebinin olmadığını belirttiğini açıkladı.


Yeniden aday gösterilmeyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'le bir görüşme gerçekleştirdi.

Soyer, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in davetiyle Ankara'da görüştükleri bildirdi.

İzmir'deki yerel seçim ile ilgili endişelerini, görüş ve önerilerini ilettiğini belirten Soyer, "Kendisinin gelecekte farklı alanlarda birlikte çalışmamız ile ilgili teklifleri için teşekkür ettiğimi, ancak şu an böyle bir talebim olmadığını dile getirdim. İzmir'in ve Türkiye'nin aydınlık geleceği için doğru olanı söylemeye, bu memleket için canla başla, aşkla çalışmaya devam edeceğim" ifadelerini kullandı.

Tunç Soyer'den CHP'ye sert tepki: Siyasi nezaketsizlik!

 

Erdoğan: CHP iç savaş yaşıyor, yörüngeden yörüngeye savruluyor

 

CHP İzmir'de Cemil Tugay dedi