BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporTugay Kerimoğlu'ndan G.Saray'ı üzen haber ----

Tugay Kerimoğlu'ndan G.Saray'ı üzen haber

Tugay Kerimoğlu'ndan G.Saray'ı üzen haber
01 Ocak 2016 - 17:34 www.finansgundem.com

G.Saray'ın eski futbolcularından Tugay Kerimoğlu'nun çalıştırdığı Şanlıurfaspor, G.Saray'dan kiraladığı Umut Gündoğan'ın sözleşmesini feshetti

Galatasaray'ın 2014 yılın Ocak ayında Bucaspor'dan büyük ümitlerle transfer ettiği Umut Gündoğan, tam bir hayal kırıklığı oldu.

Teknik adamların gözüne giremediği için geçen sezon Adana Demirspor'a kiralanan 25 yaşındaki orta saha oyuncu, bu sezon kiralandığı Şanlıurfaspor'dan geri gönderildi.

Galatasaray'ın eski futbolcularından Tugay Kerimoğlu'nun çalıştırdığı PTT 1. Lig ekibi, sadece 5 maçta forma giyen Umut'un sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti. Sarı kırmızılı kulüp, 4.5 yıllık sözleşme imzaladığı Umut'un bonservisine 1 milyon 661 bin TL öderken, kendisine de 6 milyon 269 bin TL garanti para ödemeyi taahhüt etmişti. Toplam maliyeti 7 milyon 930 bin TL'ye ulaşan Umut'un sezonun ikinci yarısında başka bir takıma kiralanması bekleniyor.

UMUT'UN DIŞINDA 7 FUTBOLCU DAHA GÖNDERİLDİ

Şanlıurfaspor, Umut Gündoğan'ın yanı sıra, daha önce kadro dışı bıraktığı Ahmet Arı, Youssef Yeşilmen ve Magiqe Judikal Gouly ve Mehmet Sıddık İstemi, Mustafa Aşan, Abdülkadir Özgen, Doduogu Mandini ve Mustafa Aşan'ın da sözleşmelerini karşılıklı feshettiğini açıkladı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)