BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTeknolojiTÜBİTAK'tan depremzede KOBİ'lere destek----

TÜBİTAK'tan depremzede KOBİ'lere destek

TÜBİTAK'tan depremzede KOBİ'lere destek
05 Mart 2023 - 15:06 www.finansgundem.com

TÜBİTAK deprem bölgesindeki tüm sektör ve teknoloji alanlarının beslenmesi için, KOBİ'lere özel "TEKNOÇABA" çağrısı başlattı.

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK), "TEKNOÇABA​​​​​​​" için düğmeye bastı. Deprem bölgesindeki girişimcilik ekosistemi canlı tutulacak.

11 ildeki KOBİ'lerin proje esaslı araştırma, teknoloji geliştirme ve yenilikçilik faaliyetleri desteklenecek.

Tüm sektör ve teknoloji alanlarında yeni bir ürün tasarımı ve geliştirme çalışması ve mevcut bir ürünün iyileştirilmesi projeleri TÜBİTAK desteğinden faydalanabilecek.

Ürün kalitesi veya maliyet düşürücü nitelikte yeni tekniklerin ve yeni üretim teknolojilerinin geliştirilmesi konuları da bu kapsamda olacak. Teknolojik rekabet gücünü artıracak AR-GE projeleri de yararlanabilecek.

1501 Sanayi AR-GE Destek Programı 2023 yılı Deprem Bölgesi Özel Çağrısı için bütçe sınırı konulmadı. 1507 KOBİ AR-GE Başlangıç Destek Programı kapsamında ise proje başına en fazla 1 milyon 200 bin lira destek sağlanacak.

"2023 Deprem Bölgesi" özel çağrısı, 27 Aralık'a kadar başvuruya açık olacak. Çağrıya sunulan projeler birbirinden bağımsız olarak değerlendirilecek. Başvurular, internet üzerinden alınacak.

TÜBİTAK, depremin ardından Düzce'de saha çalışmalarına başladı

 

TÜBİTAK'tan teknolojik tarım projelerine teşvik

 

TÜBİTAK'tan Marmara için korkutan uyarı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)