BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTSK'dan flaş açıklama! Sayı 201'e yükseldi----

TSK'dan flaş açıklama! Sayı 201'e yükseldi

TSK'dan flaş açıklama! Sayı 201'e yükseldi
15 Eylül 2016 - 12:19 www.finansgundem.com

Çukurca'ya sızmaya çalışan PKK'lı teröristlere havadan bombalandı ve 2 terörist öldürüldü. Böylece Çukurca operasyonlarında öldürülen terörist sayısı 201'e yükseldi

Çukurca'ya sızmaya çalışan PKK'lı teröristlere havadan bombalandı ve 2 terörist öldürüldü. Böylece Çukurca operasyonlarında öldürülen terörist sayısı 201'e yükseldi.

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada Çukurca Uzundere Dağbaşı tepeye sızmaya çalışan teröristlere yönelik hava harekatı düzenlendiği ve 2 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi. Çukurca'da devam eden 'Şehit Sağlık Üsçavuş Mekan Şahin' operasyonunda bugüne kadar 201 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi.

GECE SAAT 4'TE 5 DAKİKA BOMBALANDILAR

Hakkari Çukarca Uzundere Dağbaşı tepeye sızmaya çalışan bir grup PKK'lı teröristlere yönelik saat 04:10-04:15 saatleri arasında Türk Hava Kuvvetlerine ait uçaklarca yapılan hava harekatı düzenlendi. İlk tespitlere göre en az 2 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi. PKK'lı teröristlerin hava harekatı karşısında dağıldığı ve yaralı teröristleri de bölgeden uzaklaştıkları belirtildi. Sızma girişiminde bulunan PKK'lı gruba eş zamanlı olarak ZMA’lar ile de ateş açıldı.

ÖLDÜRÜLEN TERÖRİST SAYISI 201 OLDU

Hakkari Çukurca'da devam eden 'Şehit Sağlık Üsçavuş Mekan Şahin' operasyonunda bugüne kadar 201 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)