BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTsipras açıkladı! Kreditörler kabul etmedi----

Tsipras açıkladı! Kreditörler kabul etmedi

Tsipras açıkladı! Kreditörler kabul etmedi
24 Haziran 2015 - 15:14 www.finansgundem.com

Yunanistan Başbakanı Alexis Tsipras, kreditörlerin planı kabul etmediğini söyledi

Yunanistan Başbakanı Alexis Tsipras'ın, yardımcılarına kreditörlerin yeni planlarını kabul etmediğini söylediği belirtildi. Yunanistan'dan resmi bir yetkiliye göre Tsipras, yanındaki isimlere kreditörlerin bu tür mali tedbirler içeren bir teklifi daha önce hiç reddetmetiklerini söyledi.

Tsipras'ın "Kreditörlerin bu tür tedbirleri reddetmesi gibi bir durum daha önce hiç olmamıştı. Ne İrlanda'da ne de Portekiz'de, bu hiçbir yerde görülmemişti. Bu garip yaklaşım iki senaryonun habercisi olabilir. Ya bir anlaşma istemiyorlar. Ya da Yunanistan ile ilgili özel çıkarlara hizmet ediyorlar" diye konuştuğu aktarıldı.

Yunanistan Başbakanı Alexis Tsipras’ın kreditörlerle anlaşma sağlaması için kalan süre daralıyor. IMF’Ye yapılması gereken 1.5 milyar euroluk ödemenin vadesi 30 Haziran’da geliyor.

Tsipras PaYunanistan Başbakanı Alexis Tsipras’ın kreditörlerle anlaşma sağlaması için kalan süre daralıyor. IMF’e yapılması gereken 1.5 milyar euroluk ödemenin vadesi 30 Haziran’da geliyor. Tsipras Pazartesi günü içerisinde şirketlere ve yüksek gelire sahip kesimlere vergi artışı gibi tedbirlerin yer aldığı bir teklif yapmıştı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)