BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTrump'tan terör örgütü YPG'ye çekilme çağrısı----

Trump'tan terör örgütü YPG'ye çekilme çağrısı

Trump'tan terör örgütü YPG'ye çekilme çağrısı
13 Ekim 2019 - 08:11 www.finansgundem.com

ABD Başkanı Donald Trump, terör örgütü YPG/PKK’nın Türkiye sınırından çekilme eğiliminde olduğunu ve örgütün çekilmesini umduğunu ifade etti.

Washington’da seçmenlerle bir araya gelen Trump, ABD askerlerini Barış Pınarı Harekatı bölgesinden çekme kararını değerlendirdi.

Geçen yıl "Irak ile Bölgesel Kürt yönetimi arasında kaldığını" ifade eden Trump bu sefer de "Türkiye ile YPG/PKK arasında kaldığını" ifade etti.

Trump, "Kürtler (YPG/PKK) Türkiye sınırı boyunca 22 mil, 30 kilometrelik alandan çekilme eğilimdeler ve bu iyi bir şey. Bırakın onların (Türklerin) sınırları onların olsun." diye konuştu.

ABD askerlerini bölgeden çekme kararını da değerlendiren Trump, "Kendi sınırımızı koruyamazken askerimizi Türkiye Suriye sınırında 50 yıl daha tutmamalıyız." dedi.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mesela13 Ekim 2019 15:22

    Her Amerika Başkaninin zorda olsa sonradan anladigı sey bunlar TÜRK

  • Kerim13 Ekim 2019 12:46

    Ttilyonlatca dolat borcunuz var disariya hala teroristlere yardim ediyorsunuz muttefiginiz Turkiyeye parayla vermediginiz silahlari belese veriyorsunuz bu ne akil.trump basiretli tuccar gibi hareket et teriristlerden uzak dur kendi ulkene yardim et.Turkiyemizden iyi muttefik bulamzsin

  • Yorum13 Ekim 2019 12:17

    İki arada bi derede duran ne yaptığını bilmeyen ne şiş yansın ne kebap diyen bize kendilerini müttefik diye yutturanlarıda not ediyoruz

  • Meksika sınır13 Ekim 2019 10:29

    Siz gidin Meksika sınırınızla ilgilenin..binlerce km öteleri karıştırıyorsunuz, başka milletleri huzursuz ediyorsunuz, içinizdeki meksikalılardan, zencilerden, yerlilerden bulursunuz inş. O zaman bizi anlarsınız.

  • mali 13 Ekim 2019 08:39

    Arada kalma, müttefik dediğiniz Türkiye'nin yanında ol.