BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTrump'tan çok konuşulacak iddia----

Trump'tan çok konuşulacak iddia

Trump'tan çok konuşulacak iddia
04 Mart 2017 - 17:51 www.finansgundem.com

ABD Başkanı Donald Trump, 2016’da yapılan başkanlık seçiminden önce selefi Barack Obama’nın kendisini dinlettiğini iddia etti.

ABD Başkanı Donald Trump, eski Başkan Barack Obama ile ilgili çok konuşulacak bir iddia ortaya attı. Trump, Kasım ayında yapılan seçimlerden önce Obama'nın kendisini 'dinlettiğini' belirtti.

Konuyla ilgili olarak bir dizi tweet atan ABD Başkanı, "Berbat! Obama'nın seçimden önce Trump Tower'daki telefonlarımı dinlettiğini öğrendim. Hiçbir şey bulunamamış. Bu McCarthy'ciliktir." ifadelerini kullandı.

Obama'nın yasadışı bir şey yaptığını iddia eden Donald Trump, "Görevdeki bir başkanın, başkanlık için yarışan birinin telefonlarını dinletmesi yasal mı? Yeni bir basitlik. Bahse girerim ki iyi bir avukat, Başkan Obama’nın ekim ayında benim telefonumu dinlemesi hakkında sağlam bir dava açabilir." ifadelerini kullandı.

Trump ayrıca, Obama için 'kötü(ya da hasta) adam' ifadesini kullandı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)