BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTrump’tan ASAP Rocky paylaşımı: Şimdi eve dönüş zamanı----

Trump’tan ASAP Rocky paylaşımı: Şimdi eve dönüş zamanı

Trump’tan ASAP Rocky paylaşımı: Şimdi eve dönüş zamanı
03 Ağustos 2019 - 03:22 www.finansgundem.com

ABD’li rap müzisyeni ASAP Rocky'nin serbest bırakılmasından sonra paylaşımda bulunan Trump, "İsveç’ten eve, ABD’ye dönüş zamanı" dedi.

ABD’li rap müzisyeni ASAP Rocky’nin Stockholm şehir merkezinde meydana gelen kavgayı takiben gözaltına alınmasıyla başlayan gerginlik İsveç Mahkemesi tarafından sonlandırıldı. 

Mahkeme Başkanı, ASAP Rocky’nin serbest bırakılmasına ve ülkeden ayrılmasına izin verdi. Ünlü rapçinin serbest bırakılmasının duyurulmasının ardından süreçte etkili olan Başkan Donald Trump, sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu.

“Asap Rocky serbest bırakıldı ve İsveç’ten eve ABD’ye dönüş yolunda” ifadelerini kullanan Trump, ünlü rapçinin ismine atıfta bulunarak, “Taş gibi bir haftaydı, eve dönüş zamanı” dedi.

"ARTIK ÇOK MUTLUYUZ"

Duruşmayı takip eden ASAP Rocky’nin annesi Renee Black de, “Artık çok mutluyuz, Tanrı en iyisini bilir” demekle yetindi. ASAP Rocky'nin İsveç'teki PR temsilcisi Lili Assefa ise, “Asap Rocky, Bize zor bir hafta olduğunu söyledi. Ama şimdi çok mutlu” ifadelerini kullandı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)