BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTrump'la kavga etmişti! Ürdün'e süpriz ziyaret yaptı----

Trump'la kavga etmişti! Ürdün'e süpriz ziyaret yaptı

Trump'la kavga etmişti! Ürdün'e süpriz ziyaret yaptı
20 Ekim 2019 - 16:22 www.finansgundem.com

Geçen hafta içinde Suriye'de yaşananlar ve Barış Pınarı Harekâtı'nı görüşmek için geldiği Beyaz Saray'da ABD Başkanı Trump ile kavga ederek toplantıyı terk eden Demokrat siyasetçi Nancy Pelosi, Ürdün'e sürpriz ziyarette bulundu.

Perşembe günü ABD Başkanı Donald Trump ile Beyaz Saray’da bir araya gelen senatörlerden Nancy Pelosi, ABD Temsilciler Meclisi’nin üyelerinden oluşan bir heyet ile Ürdün’e gitti. Önceden kamuoyuna bilgi verilmeden tamamen sürpriz olarak gerçekleşen bu temaslarda Türkiye ve Suriye’nin son durumunun ele alındığı belirtildi.

Kral II. Abdullah ile bir araya gelen Pelosi, “Bu ziyaret bölgedeki güvenlik ve istikrar için çok kritik bir zamanda gerçekleşti. Türkiye’nin müdahalesiyle Suriye’deki kriz devam ederken heyetimiz, bölgenin istikrarı için önemli bir görüşme gerçekleştirdi” dedi. Pelosi, farklı konuların gündeme geldiğini aktardı. Heyetin Ürdün temaslarının ne zaman başladığı veya ne zaman bittiğine dair bir bilgi verilmedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fafa20 Ekim 2019 17:20

    Pelosi Abla,bize düşmanlığın neden,bizim gibi 40,000 şehit mi verdiniz,bizi neden anlamıyorsunuz?Amerika'ya terör estiren olsa Atom bombası kullanırsınız.Irak'ta acımasızlığınızı gördük.Ailenin kızına bütün ailenin önünde tecavüz edip sonra da hepsini  kurşuna dizdiniz.Iraklıların suçları neydi?Şimdi bize insanlık taslıyorsunuz.