BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTrump'ın o fotoğrafı sosyal medyada alay konusu oldu----

Trump'ın o fotoğrafı sosyal medyada alay konusu oldu

Trump'ın o fotoğrafı sosyal medyada alay konusu oldu
15 Haziran 2019 - 06:23 www.finansgundem.com

Sosyal medya kullanıcıları, Beyaz Saray’ın Twitter hesabında yayınlanan ve ABD Başkanı Donald Trump’ın ABD bayrağına sarılırken çekilen fotoğrafla dalga geçti

Yaptığı gaflarla sık sık sosyal medyada alay konusu olan ABD Başkanı Donald Trump, bu kez Beyaz Saray'ın paylaştığı ve kendisinin de retweet'lediği bayraklı resmiyle dile düştü. 

Fotoğraf, 1 yıl önce çekilmişti. Trump, yaptığı bir konuşmanın ardından, henüz salondakiler konuşmayı alkışlarken sahneyi boydan boya geçip yanda duran Amerikan bayrağına sarıldı ve yüzünde gülümsemeyle salondakilere bakarak bir süre böyle durmuştu. Bu anın videosu kısa sürede popüler olmuş, sosyal medyada yayılmıştı.

Beyaz Saray’ın bu paylaşımı altında anında, "Bu karenin tekrar sosyal medyayı dolaşmasını mı istiyorsunuz? Ayıp", "Bu resim çirkin, bunu tekrar ortaya çıkarmanıza inanamıyorum, şimdi alay konusu olacak", "Bunun, bayrakla yapılması gereken bir şeyolduğundan emin misiniz?", "Bunun hiciv sayfası olmadığına emin olmak için bakmak zorunda kaldım" türden yorumlar yapıldı.

Ayrıca 14 Haziran’da doğum gününü kutlayan Trump, 73 yaşında. ABD Başkanı, Twitter’de doğum günüyle ilgili tek bir paylaşımda bulunmadı.

Ancak sosyal medya kullanıcıları Trump’ın doğum gününü unutmadı. İlgili mesajlar "JohnMcCainDay" hashtag'i ile yayımlanıyor. Hayatını kaybeden John McCain, Trump’a yönelik sert ifadeleriyle biliniyordu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)