BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTrump'ın avukatının basın toplantısı sırasında saç boyası aktı----

Trump'ın avukatının basın toplantısı sırasında saç boyası aktı

Trump'ın avukatının basın toplantısı sırasında saç boyası aktı
19 Kasım 2020 - 22:10 www.finansgundem.com

ABD Başkanı ve Cumhuriyetçi aday Donald Trump'ın avukatı Rudy Giuliani'nin, seçimlerde 'usulsüzlük yapıldığı' iddiaları hakkında düzenlediği basın toplantısı sırasında saç boyasının akması kameralara yansıdı.

ABD'de 3 Kasım'da düzenlenen başkanlık seçimlerinde Demokrat aday Joe Biden'ın zafer ilan etmesine rağmen Trump'ın ekibi, seçimlerde hile ve usulsüzlük yapıldığına yönelik ısrarını sürdürüyor.

Trump'ın avukatı Rudy Giuliani, düzenlediği basın toplantısında Demokratların, çeşitli eyaletlerdeki birden fazla kentte seçim hilesi organize ettiğini savundu. 

Seçim hilesine yönelik Demokratlar tarafından tertip edilen merkezi bir plan olduğunu öne süren Giuliani, bu planın özellikle Demokratların elindeki büyük kentlere odaklandığını dile getirdi.

Giuliani'nin, basın toplantısı esnasında yoğun bir şekilde terlemesiyle birlikte saç boyasının akması da kameralara yansıdı.

Image

Giuliani, Detroit ve Philadelphia gibi büyük kentlerin 'uzun bir seçim hilesi mazisi olduğunu' iddia etti.

Pensilvanya eyaletindeki usulsüzlüklerin bir kütüphaneye sığacağını kaydeden Giuliani, usulsüzlüklerin faili olarak milyarder George Soros ve Clinton Vakfı'na işaret etti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)