BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTrump'a ikinci idiot skandalı----

Trump'a ikinci idiot skandalı

Trump'a ikinci idiot skandalı
21 Kasım 2017 - 11:04 www.finansgundem.com

ABD basınından, Donald Trump'ın Ulusal Güvenlik Danışmanı H.R McMaster'ın Trump'a idiot dediği iddiasını ortaya attı. Buna karşılık beyaz saray söz konusu skandalı yalanladı

ABD basını, ABD Başkanı Donald Trump'ın Ulusal Güvenlik Danışmanı H.R. McMaster'ın Trump'a 'idiot' dediğini yazdı. McMaster'ın söz konusu cümleyi İsrailli bir iş adamı ile yaptığı telefon görüşmesi esnasında Trump'a yönelik sarf ettiği iddia edildi.

Beyaz Saray söz konusu iddiayı yalanlayan bir açıklama yayınladı.

Daha önce ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson'un Trump'a moron dediği iddia edilmiş, bu iddia da benzer şekilde Beyaz Saray yönetimi tarafından yalanlanmıştı.

Rex Tillerson'un 20 Haziran'da ABD'nin nükleer cephanesi konusundaki bir toplantı esnasında çok sayıda kişinin içinde Trump için 's... moronu' ifadesini kullandığı iddia edilmişti.

BuzzFeed'de yayınlanan bir habere göre, McMaster yaptığı telefon görüşmesinde Trump'ın anasınıfına giden bir çocuğun zekasına sahip olduğunu söyledi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)