BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakTrump’a ‘cadde’ geliyor----

Trump’a ‘cadde’ geliyor

Trump’a ‘cadde’ geliyor
19 Mayıs 2013 - 09:13 www.finansgundem.com

TRUMP Alışveriş Merkezi, İzzet Çapa ile 2.500 metrekarelik ‘Trump Cadde’ projesini hayata geçiriyor

Trump Cadde’de yeme-içmeden giyime 25 marka yer alacak. 6 milyon dolarlık projedeki markalar konteyner’larda hizmet verecek. Hürriyet'in haber,ne göre TRUMP Alışveriş Merkezi, İzzet Çapa ile ‘Trump Cadde’ projesinde bir araya geliyor.  2500 metrekarelik açık alanda kurulacak Trump Cadde’de yeme-içmeden giyime 25 marka yer alacak. 6 milyon dolar yatırım bedeline sahip Trump Cadde’de markalar, konteyner’larda hizmet verecek. Konteyner’ların üzerine kurulacak ‘mini tarla’larda yetişen organik ürünler de Cadde’deki restoranların mutfaklarında kullanılacak. Proje Eylül 2013’te açılacak. Proje GAD Architecture’in patronu mimar Gökhan Avcıoğlu’nun imzasını taşıyacak.
PROJEDEN DAHA FAZLASI
Doğan Online Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Doğan Boyner, bugüne kadar Trump Alışveriş Merkezi’nde hep ilkleri gerçekleştirdiklerini belirterek, “Açık hava teras alanımız üzerine de uzun süredir düşünüyoruz. Açık alan, bir alışveriş merkezi için çok önemli. Burada hayata geçireceğimiz proje farklı, denenmemiş bir proje olsun istedik. İnsanlara nefes aldırsın, keyiflendirsin, mutlu etsin. Yoğun ve stresli şehir hayatında yeşilin ve açık havanın ayrıcalığını sunsun. Herkes için bir kaçış noktası olsun. Bu noktada sektörün de bir marka olan İzzet Çapa ile bir araya geldik. Kendisinin deneyimi ve öngörülerinden yola çıkarak geliştirdiğimiz Trump Cadde işte böyle bir proje. Hatta çok daha fazlası” dedi. Trump Cadde’nin alışveriş ve sosyal yaşama yepyeni bir soluk getireceğinin ve Trump Alışveriş Merkezi’nin değerini artıracağının altını çizen Hanzade Doğan Boyner, proje için 6 milyon dolarlık yatırım yaptıklarını ve Eylül ayında hizmete açacaklarını açıkladı.
TEKDÜZELİK SON BULACAK
Projenin yaratıcısı İzzet Çapa, alışveriş ve eğlence sektöründeki tekdüzeliğe Trump Cadde ile son vereceklerini, sektörün dinamiklerini yeni baştan yazacaklarını söyledi. Alışverişin şekli, dinlenmenin adı ve gezmenin modelinin değişeceğini ifade eden Çapa, “Trump Cadde ile lezzet, moda ve eğlenceyi doğdukları yere yani sokaklara döndürüyoruz. Burada kopya hayatlar, standart düzenler, kasıntı mağazalar, stresli yaşamlar yok. Bizim Cadde’de sokağın neşesi, eğlencesi, keyfi, rahatlığı var. Eski pazarları hatırlayacakları, havadar havadar dolaşacakları, ruhlarını tazeleyecekleri özgün bir yer var. Konseptinin tek örneği 2500 metrekarelik bu keyif diyarında yeme-içme ve alışveriş kültürünün formunu resetliyoruz, bir rönesansa imza atıyoruz” dedi.
ORGANİK TARIM DA VAR
Trump Cadde’nin ana öğelerini ‘konteynerlar, doğa ve mutlu insanlar’ olarak sıralayan İzzet Çapa, “Hep birlikte beton bir ormanın içinde yaşıyoruz. Biz bu beton yığınlarına yenilerini eklemektense emektar konteynerları değerlendireceğiz. Markalarımız, konteynerlarda müşterilerine hizmet verecek. İçi sürprizlerle dolu konteyner kutularımız keşfetme duygumuzu gıdıklayacak. Doğa dostu bu konseptle rahat bir nefes alacağız” dedi. Çapa, yeşil alanda gelenlerle ‘çatı üstünde organik tarım’ yapma keyfini yaşatacaklarına vurgu yaptı.
Yüzde 70’i yeme-içme
Projede, markalar için 25 ünite yer alacak. Ünitelerin yüzde 70’i yeme-içme, yüzde 30’u ise perakendeye ayrılacak. Her bir ünite için 15, 30, 60 ve 90 metrekarelik
alanlar oluşturulacak. Proje Eylül 2013’te
faaliyete geçecek. Trump Alışveriş Merkezi’ndeki marka sayısı 153’e yükselecek.
‘Anı yaşa mutlu ol’
TRUMP Cadde’nin mimarisiyle insandaki keşfetme duygusunu ön plana çıkaracaklarının altını çizen GAD Architecture’nin patronu Gökhan Avcıoğlu, ‘anı yaşa, mutlu ol’ hissi vereceklerini belirtti. Yazın açık, kışın korunaklı olacak Trump Cadde’de iki farklı konseptin mimaride de aynı şekilde iç içe geçeceğini dile getiren Avcıoğlu, “Sağlam temelli ama uçarı bir mimariyi Trump Alışveriş Merkezi’nin terasına indireceğiz. Ana mesajımız net gez, gör, al, ye, iç, eğlen. İnsanlar ilk defa böyle bir konsept görecek” dedi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)