BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTrump, iddiasını yineledi: Aklandım, haklıyım... Çin virüsü----

Trump, iddiasını yineledi: Aklandım, haklıyım... Çin virüsü

Trump, iddiasını yineledi: Aklandım, haklıyım... Çin virüsü
25 Mayıs 2021 - 22:56 www.finansgundem.com

ABD eski başkanı Donald Trump Kovid-19 için, "Bu konuda aklandım. Haklıyım, Çin virüsü" ifadelerini kullandı

Eski ABD Başkanı Donald Trump, yeni tip korona virüsün kaynağının Çin'de bir laboratuvar olabileciğine yönelik ABD medyasında çıkan haberlerden sonra haklı çıktığını iddia ederek yine 'Çin virüsü' ifadesini kullandı.

"AKLANDIM"

Amerikan Wall Street Journal (WSJ) gazetesinin virüsün kaynağıyla ilgili haberinden sonra, Donald Trump bir yazılı açıklama yaparak "Şimdi herkes, Kovid-19'un kaynağının Vuhan olduğunu erkenden dile getirdiğim zaman haklı olduğum noktasına geliyor." ifadesini kullandı.

Kovid-19 için bir kez daha "Çin virüsü" ifadesini kullanan Trump, o gün suçlandığını ama aslında bu konuda aklandığını savundu. "En başından itibaren benim için her şey açıktı ama her zamanki gibi çok fazla eleştirildim. Şimdi herkes diyor ki, 'O haklıydı.' Teşekkürler." ifadelerini kullanan Trump, bir kez daha virüsün kaynağı konusunda Çin'i suçladı.

WSJ, TARTIŞMALARI YENİDEN GÜNDEME GETİRDİ

Amerikan Wall Street Journal (WSJ) gazetesinin ABD istihbaratının bir raporuna dayandırdığı özel haberi, Kovid-19 salgınının ilk kaynağının Vuhan'daki laboratuvar olabileceğine ilişkin tartışmaları yeniden gündeme getirmişti.

Trump’a 'Çin virüsü' davası

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)