BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTrump hastanede erkek kardeşini ziyaret etti, maskeyi taktı----

Trump hastanede erkek kardeşini ziyaret etti, maskeyi taktı

Trump hastanede erkek kardeşini ziyaret etti, maskeyi taktı
15 Ağustos 2020 - 04:40 www.finansgundem.com

ABD Başkanı Trump, New York'ta hastanede tedavi gören ancak rahatsızlığının ne olduğu açıklanmayan kardeşini ziyaret etti. Trump'ın maske taktığının görülmesi dikkat çekti

ABD Başkanı Donald Trump, New York’ta bir hastanede tedavi gören erkek kardeşi Robert Trump’ı ziyaret etti. Robert Trump’ın neden hastanede yattığı açıklanmadı.

Başkan Trump, New Jersey’de New York Şehri Polis Yardımlaşma Derneği’nde yapacağı konuşma öncesi New York’ta bulunan Presbyterian/Weill Cornell hastanesine gitti.

Trump, Washington’dan ayrılmadan önce düzenlediği basın toplantısında kardeşinin hastanede olduğunu açıklamış ancak nedenini paylaşmamıştı.

Trump, ‘’Harika bir kardeşim. Doğduğu günden bu yana uzun zamandır harika bir ilişkimiz var. Umarım iyileşecek ama zor bir süreç geçiriyor’’ demekle yetinmişti.

Trump’ın, Manhattan’daki hastanede kardeşini ziyareti sırasında maske taktığı görüldü.

ABC haber kanalı ise, kimliğini açıklamadığı kaynaklara dayanarak, Robert Trump’ın çok hasta olduğunu bildirdi. ABC, Başkan Trump’ın kardeşinin geçen Haziran ayında da bir hafta boyunca Mount Sinai hastanesi yoğun bakımında tedavi gördüğünü iddia etti.

Robert Trump, yeğenleri Mary Trump’ın yazdığı ve içinde ABD Başkanını rahatsız edebilecek ayrıntılar bulunduğu iddia edilen kitabın yayınlanması için aile üyelerinden izin alınmasını gerektiren yazılı bir anlaşma olduğunu iddia etmişti. Mary Trump’ın bu anlaşmayı ihlal ettiği gerekçesiyle dava açan Robert Trump, kitabın yayınlanmasını geçici olarak engellemişti.

New York’un Poughkeepsie bölgesi yüksek mahkeme yargıcı Hal B. Greenwald, 30 Haziran’da kitapla ilgili aldığı geçici durdurma kararını iptal etmişti. (amerikaninsesi.com)

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)