BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTrump, Beyaz Saray'a hamburger sipariş etti----

Trump, Beyaz Saray'a hamburger sipariş etti

Trump, Beyaz Saray'a hamburger sipariş etti
15 Ocak 2019 - 10:36 www.finansgundem.com

ABD Başkanı Donald Trump, hükümetin kapanması nedeniyle yemek hizmeti veren personelin yetersiz kaldığı gerekçesiyle Beyaz Saray'a hamburger ve pizza sipariş etti

Üniversiteler arası ulusal futbol liginde  şampiyon olan oyuncuları Beyaz Saray'da ağırlayan ABD Başkanı Donald Trump, konuklarına 300'den  fazla hamburger, patates kızartması ve pizza ısmarladı.

Trump, gazetecilere yaptığı açıklamada, hükümetin kapanması  nedeniyle ücretini kendi ödediği hazır gıda sipariş ettiğini söyledi.

Hükümetin kapanması, Beyaz Saray personeli dahil kamuda 800 bin  çalışanı etkiledi. Çalışanların bir kısmı zorunlu izne ayrıldı, bir kısmı da 23  gündür ücretsiz çalışıyor.

Trump, federal bütçeyi, Meksika sınırına duvar ödeneği içermemesi  halinde onaylamayacağı konusunda ısrarcı davranıyor.

ABD'de federal hükümetin geçici bütçe anlaşmazlığından dolayı  kapanmasının üzerinden 23 gün geçti ancak Trump'ın Meksika sınırına örülmesi  planlanan duvar için ödenek ayrılması talebi henüz Temsilciler Meclisinde  üstünlüğü sağlayan Demokratlarca kabul edilmedi.(BBC)

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)