BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTrump: ABD-Çin ticaret anlaşması başarılı olur----

Trump: ABD-Çin ticaret anlaşması başarılı olur

Trump: ABD-Çin ticaret anlaşması başarılı olur
10 Haziran 2019 - 15:57 www.finansgundem.com

Çin'in ABD'yle ticaret anlaşması yapmasının gerekli olduğunu savunan Trump, bunun iki ülke içinde başarı anlamına geleceğini söyledi.

Trump olası bir ticaret anlaşması konusunda "Çin, ABD ile bir ticaret anlaşması yapacak, çünkü bir anlaşma yapmaları gerekli" dedi ve ekledi "ABD-Çin ticaret anlaşması başarılı olur."

Çin'in yıllardır yerel parasını devalüe ettiğini ifade eden Trump, Fed hamlesinin gerekli olduğunu belirtti.

ABD ile Meksika arasında geçen Cuma açıklanan anlaşmaya değinen Trump, ABD'nin bilinçli olarak anlaşmanın bir bölümünü görüşmediğini, söz konusu kısmın ABD için "çok önemli bir araç" olduğunu belirtti.

ABD Başkanı, Japonya'da bu ay sonunda gerçekleştirilecek G - 20 zirvesinde Çinli mevkidaşı ile görüşmeyi umduğunu, iki tarafın anlaşmaya varamaması halinde Çin ithalatına vergi artırımına gideceğini dile getirdi.

Huawei'nin Çin ile ABD arasındaki ticaret görüşmelerinin bir parçası olabileceğinin altını çizen Trump, "Gümrük tarifeleri bize çok büyük bir rekabet avantajı sağlıyor." dedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)