BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTrump 7 yaşındaki çocuğu ikna edemedi----

Trump 7 yaşındaki çocuğu ikna edemedi

Trump 7 yaşındaki çocuğu ikna edemedi
27 Aralık 2018 - 10:10 www.finansgundem.com

ABD Başkanı Donald Trump ve Melania Trump, Noel etkinliği kapsamında telefonlarına yanıt verdikleri ülke genelinden çocuklarla sohbet etmişti

Kuzey Amerika Hava Uzay Savunma Komutanlığının (NORAD) Noel öncesi bir gelenek haline getirdiği "Noel Baba'yı izleme" uygulamasında, "Noel Baba'nın hediye dağıtma yolculuğunda nerede olduğu hakkında" bilgi almak isteyen bazı çocukların telefonları Trump çiftine yönlendirildi.

Trump, çocukla sohbeti sırasında, "Hala Noel Baba'ya inanıyor musun?" diye sordu ve "Çünkü 7 yaşında Noel Baba'ya inanmak marjinal, değil mi?" demiş, sosyal medyada paylaşılan videoda, çocuğu dinleyen Trump'ın gülümseyerek "Peki, keyfine bak." dediği duyulmuştu. 

O telefon görüşmesi dünya gündemine oturunca, minik kız medyanın ilgisiyle karşılaştı.

Trump ile telefon konuşması sorulan küçük kız, "Şok oldum, çünkü marjinalin ne demek olduğunu bilmiyordum. Ama Noel Baba'ya hala inanıyorum ve çok seviyorum. Noel Baba, gece onun için bıraktığım kurabiyeleri almış, bana da istediğim oyuncağı bırakmıştı" dedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)