BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTRT kararını verdi----

TRT kararını verdi

TRT kararını verdi
23 Ocak 2014 - 13:14 www.finansgundem.com

TRT, Kış Olimpiyatlarında Kadınlar Buz Pateni yarışlarını yayınlayıp yayınlamayacağı konusunda kararını verdi

TRT, Rusya'da düzenlenen Kış Olimpiyatlarında Kadınlar Buz Pateni yarışlarını, kıyafet hassasiyeti nedeniyle yayınlamayacak iddialarına yanıt verdi. TRT yetkilileri Hürriyet'e yaptıkları açıklamada, kadınlar buz pateni yarışlarının tamamının yayınlanacağını belirtirken, yarışların kadın kıyafeti nedeniyle yayınlanmayacağı iddialarına tepki gösterdiler.

Yetkililer, "Yayınlayıp yayınlamama tereddüdü kıyafetten değil, firma ile süren pazarlıktan kaynaklandı. Fiyatı yüksek bulduğumuz için pazarlık yaptık ama onlar bugüne kadar bir devlet kurumu olan TRT'nin pazarlık yapmasına alışkın değillerdi. Önce şaşırdılar ama sonra fiyatta anlaşma sağladık. Yaklaşık yüzde 20'lik bir indirim aldık ve tüm buz pateni yarışlarını yayınlama anlaşması sağladık" dediler.

"KIYAFET HASSASİYETİ OLSA YÜZME VE VOLEYBOLU YAYINLAMAZDIK"

Yetkililer, yarışların TRT-3 üzerinden yayınlanacağını belirtirken, kıyafet hassasiyeti olmadığının altını bir kez daha çizdiler. "Eğer böyle olsaydı yüzme ve voleybol müsabakalarını da yayınlamazdık. İstanbul'da düzenlenen Dünya Kadınlar Tenis Şampiyonasını da yayınlamazdık" dediler.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)