BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTransatlantik Konferansı Türkiye'de----

Transatlantik Konferansı Türkiye'de

Transatlantik Konferansı Türkiye'de
07 Kasım 2010 - 15:04 www.finansgundem.com

ABD'nin Franklin Center isimli düşünce kuruluşunun düzenlediği ''26. TransAtlantik Konferansı'' TOBB işbirliğinde Ankara ve İstanbul'da yapılacak

Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Franklin Center isimli düşünce kuruluşunun düzenlediği ''26. TransAtlantik Konferansı'' Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) işbirliğinde 8?11 Kasım 2010 tarihleri arasında Ankara ve İstanbul?da yapılacak.
TOBB'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, ABD Temsilciler Meclisinin 5 üyesi, üst düzey Kongre çalışanları ile Franklin Center üyesi ABD?li şirket yöneticilerinden oluşan ABD'li heyetin katılacağı konferansın açılış konuşmalarını, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ile Franklin Center Başkanı Michael G. Oxley yapacak.
Ankara ve İstanbul'da yapılacak TransAtlantik Konferansı kapsamında yapılacak yedi panelde, Türkiye?nin gelecek için gündemi, yabancı yatırım, dış ticaret ve enerji güvenliği, boru hatları ve jeopolitik durum, sağlık ve eczacılık sektörü, Türkiye?nin Avrupa Birliğine üyelik süreci ile son ABD kongre seçimleri konuları ele alınacak.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)