BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporTrabzonspor'da Hami Mandıralı depremi----

Trabzonspor'da Hami Mandıralı depremi

Trabzonspor'da Hami Mandıralı depremi
13 Mayıs 2016 - 23:46 www.finansgundem.com

Trabzonspor Yönetimi, 7-0'lık Antalyaspor yenilgisi sonrası Teknik Direktör Hami Mandıralı ile yollarını ayırdığını açıkladı

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yayımlanan açıklamada, Antalyaspor maçından sonra yapılan değerlendirme sonucunda Hami Mandıralı ile yolların ayrıldığı belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:

"Kendisine teşekkür ediyoruz. En kısa zamanda takımımızın yeni hocasını açıklayacağız. Bu yıl yaşanan buhranlardan sonra alacağımız radikal kararlarla Trabzonspor'u yeniden ayağa kaldıracağız. Yeni sezona sil baştan ve yeni düzenlemelerle gireceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Mandıralı, ligin 18. haftasında 4-2'lik Bursaspor mağlubiyetinin ardından teknik direktör Sadi Tekelioğlu'nun yerine göreve getirilmişti. 47 yaşındaki teknik adam ile gelecek sezonu opsiyonlu olmak üzere 1,5 yıllık sözleşme imzalanmıştı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)