BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporTrabzonspor'a şok----

Trabzonspor'a şok

Trabzonspor'a şok
20 Eylül 2013 - 18:37 www.finansgundem.com

UEFA Finansal Kontrol Kurulu, Trabzonspor'un da aralarında bulunduğu altı kulübün Avrupa gelirlerine geçici olarak el koydu

Yapılan açıklamada, 6 kulübün finansal fair-play kuralları çerçevesinde uyması gereken kurallara uymadığı vurgulandı. Gelirlerine el konulan 6 kulübün 30 Haziran itibariyle, diğer kulüplere ve oyunculara yapması gereken ödemeleri yapmadığı ya da vergi ödemelerinde aksama gerçekleştirdiği ifade edildi.
Konuyla ilgili olarak araştırma yapan UEFA yetkililerinin, Trabzonspor’la birlikte  FC Astra Ploieşti (Romanya), FC Metalurh Donetsk (Ukrayna), HNK Hajduk Split (Hırvatistan), HSK Zrinjski (Bosna Hersek) ve Skonto FC (Letonya) bulunuyor. Ayrıca 25 kulübün de bu konuyla ilgili olarak izlendiği ve kurallara uymadıkları takdirde, benzer yaptırımın onlara da uygulanacağı ifade edildi.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • CİLALİ İBOŞ.22 Eylül 2013 00:35

    Bunları DONUNA kadar soyun nasılmış biz yatırımcıları soymak hatta bir alt lige gönderinde belki orada kendilerinide düzeltirler başkalarınada BOK atmazlar.