BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporTrabzonspor:2 Gaziantepspor:2----

Trabzonspor:2 Gaziantepspor:2

Trabzonspor:2 Gaziantepspor:2
29 Ekim 2015 - 02:36 www.finansgundem.com

Süper Lig'in 10. haftasında Trabzonspor kendi sahasında Gaziantepspor ile puanları paylaştı

Trabzonspor Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında evinde ağırladığı Gaziantepspor'la 2-2 berabere kaldı. Konuk ekip 31'de Orkan ve 51. dakikada Larsson ile öne geçmesine rağmen bordo mavililer 61'de Aykut ve 74. dakikada Cardozo'nun golleriyle maçın skorunu belirlediler. Karşılaşmanın son dakikalarında Medjani ile bir topu direkten dönen bordo mavililerin yine son dakikalarda Cardozo ile yakaladıkları bir pozisyonda penaltı beklentilerine hakem Çağatay Şahan olumsuz yanıt verdi. Bordo mavili futboluclar ve kenar yönetimi bu pozisyona uzun süre itirazda bulundu. İtirazlar sonunda hakem, Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma'yı tribüne gönderdi.

HAKEMLER: Çağatay Şahan, Adil Sinem, Cevdet Kömürcüoğlu
TRABZONSPOR: Esteban Alvarado – Salih (Dk.54 N’Doye), Aykut, Douglas Franco, Constant – Mbia, Okay – Marko Marin (Dk.22 Medjani), Özer, Erkan Zengin – Deniz Yılmaz (Dk.46 Cardozo)
GAZİANTEPSPOR: Karcemarskas - Barış, Arakoyo, Elyasa, Marçal – Orkan, Erdem, Abuda (Dk.85 Abdülkadir), Putsila (Dk.90 Muhammed İldiz), Larsson – Muhammet Demir 
GOL: Dk.31 Orkan, Dk.51 Larsson (Gaziantepspor), Dk.61 Aykut Demir, Dk.74 Cardozo (Trabzonspor)
SARI KART: Dk.17 Muhammet Demir, Dk.45+1 Putsila, Dk.59 Erdem (Gaziantepspor), Dk.67 Özer, Dk.80 Cardozo, Dk.88 Medjani, Dk.90+3 Aykut, Dk.90+4 Salih Dursun (yedek kulübesinde) (Trabzonspor)

TRABZONSPOR 3 DAKİKA 10 KİŞİ OYNADI

Trabzonspor’da 19’uncu dakikada sakatlanan Marko Marin değiştirilmesi için işaret yaptı ve saha kenarına gelerek yedek kulübesine yöneldi. Bu ani sakatlığa hazırlıksız yakalanan bordo-mavililerde, oyuna girecek olan Medjani’nin hazırlanması ve oyunun durması yaklaşık 3 dakika sürünce, bordo-mavililer rakibi karşısında bu süre boyunca 10 kişi mücadele etti.

TARAFTARDAN BÜYÜK TEPKİ

Trabzonspor’un yediği golden sonra ve ilk yarının bitiş düdüğünün ardından Trabzonsporlu taraftarlar futbolculara büyük tepki gösterdi. “Sabrımız kalmadı, adam gibi oynayan” sloganı atan taraftarlar, uzun süre aleyhte tezahüratlarını sürdürdü.

ONUR KAPIYI YUMRUKLADI

Maça yedek kulübesinde başlayan kaptan Onur Kıvrak, ilk yarının bitiş düdüğünün ardından kale arkasında takıma tepki gösteren taraftarların yanına gitti. Bir süre taraftarlarla görüşen Onur’un, soyunma odasına giderken giriş kapısına yumruk atması dikkat çekti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)