BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporTrabzonspor şokta----

Trabzonspor şokta

Trabzonspor şokta
15 Mart 2013 - 21:37 www.finansgundem.com

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Bursaspor, Trabzonspor'u konuk etti

Süper Lig'de aldığı kötü sonuçlarla düşme hattına kadar gerileyen Trabzonspor, Bursaspor deplasmanından 3 gollü mağlubiyetle ayrıldı.
Maça harika bir giriş yapan Bursaspor daha 2. dakikada Arjantinli yıldızı Batalla ile öne geçmeyi başardı. Şoku atlatan Karadeniz temsilcisi 11. dakikada Henrique ile eşitliği yakaladı. Gol fırtınası bununla da dinmedi ve 22. dakikada Halil'le bu kez Trabzonspor öne geçti. Bu gole cevapsa yine Batalla'dan 35. dakikada geldi. İlk yarıdaki son ve karşılaşmanın da skorunu belirleyen golü ise Bursaspor'un genç sağ beki Şener harika bir vuruşla kaydetti.
BURSASPOR 3 - 2 TRABZONSPOR
BURSASPOR: Carson, Şener, Serdar Aziz, İbrahim, Vederson, Musa (DK.76 Murat), Edu, Belluschi, Batalla, Tuncay, Sestak
TRABZONSPOR: Onur, Celustka (DK.62 Colman), Mustafa, Bamba, Cech, Serkan, Adrian (DK.57 Alanzinho), Soner, Halil, Olcan (DK.74 Volkan), Henrique
GOL: DK.2, 35 Batalla, DK.44 Şener (Bursaspor) / DK.11 Enrique, DK.22 Halil (Trabzonspor)
SARI KART: Serkan, Olcan, Bamba (Trabzonspor) / Tuncay (Bursaspor)
BURSASPORLU TARAFTARLARDAN MAÇ ÖNCESİ PROTESTO
Bursasporlu taraftarlar, Türkiye Futbol Federasyonu'nu (TFF) ve hakem kararlarını protesto etmek için yürüyüş gerçekleştirdi. Eski tekel binasından başlayan yürüyüşe 3 bini aşkın yeşil-beyazlı taraftar katıldı. Taraftarlar, meşaleler yakıp, sık sık “Yeter Yıldırım Demirören, yeter”, “Yıldırım Demirören istifa” sloganları attı. Yürüyüş, TFF'nin Altıparmak'taki ofisinin önüne, “Temiz Lig İstiyoruz” yazılı siyah çelenk bırakılmasının ardından sona erdi. Yürüyüş, TFF binasının önüne yapılan basın açıklaması, binanın önüne üzerinde “Temiz lig istiyoruz” yazılı siyah çelengin bırakılmasıyla olaysız sona erdi.
KARŞILAŞMA ÖNCESİNDEN NOTLAR
Yeşil-beyazlı taraftarlar  bir yandan takımlarını  desteklerken diğer yandan da Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım  Demirören ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım aleyhine sloganlar attı. Yaklaşık 15 bin Bursasporlu tribünlerdeki yerlerini alarak takımlarını  destekledi. Taraftarlar, takımları lehine tezahürat yaparken ısınmak için sahaya  çıkan futbolcuları, “Alemin kralı buraya” temposuyla tribünlere çağırdı. Futbolcular da taraftarların bu çağrısına olumlu karşılık verdi.  Taraftarlar ardından tüm futbolcuları tek tek tribünlere çağırarak “yumruk şov” yaptırdı. Maçı, eski bakan ve Trabzonspor eski başkanlarından Faruk Nafiz Özak da  şeref tribününden izledi.
 TFF ve Aziz Yıldırım'a tepki        
Bursasporlu taraftarlar, TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve Fenerbahçe  Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım aleyhine tezahüratlar yaptı. Taraftarlar, “Yıldırım Demirören yeter...” ve “Emek hırsızı Aziz  Yıldırım” diye tempo tuttu.        
İlginç pankartlar
Bursasporlu taraftarlar, tribünlerde ilginç pankartlar açtı. Maraton Tribünü'ndeki taraftarlar, 18 kişilik kadroda yer almamasına  karşın genç futbolcu Ozan Tufan için, “Avrupa kupalarının en genç golcüsü;  yıllarca sürecek bu Tufan” yazılı pankart açtı. Kapalı Kale Arkası Tribünde ise “Eyvah Eyvah” yazılı pankart ve kurdele  benzeri büyük boyutlarda siyah bezler açıldı.       
Tribünde gerginlik
Maçtan önce açık kale arkası tribünde kısa süreli gerginlik yaşandı. Bir grup Trabzonspor taraftarının Bursasporlu taraftarların arasında  olduğu görülünce ortam gerildi. Güvenlik güçleri, olayı çabuk fark edip, tribün  kapılarını açarak az sayıdaki bordo-mavili taraftarı, misafir takım  taraftarlarının bulunduğu bölüme yönlendirdi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)