BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporTrabzonspor ortalığı karıştırdı----

Trabzonspor ortalığı karıştırdı

Trabzonspor ortalığı karıştırdı
07 Şubat 2015 - 15:41 www.finansgundem.com

Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu'nun hakem açıklamaları UEFA'ya kadar uzandı

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, Fenerbahçe maçının hakemi Bülent Yıldırım'ı telefonla aradığını açıklamasının ardından TFF yetkilileri, UEFA Komitesi Üyesi Jaap Uilenberg ile görüştü.

Türkiye Futbol Federasyonu'nda dün hareketli saatler yaşandı... 

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Merkez Hakem Kurulu (MHK) üyeleri, UEFA Hakem Komitesi Üyesi Jaap Uilenberg ve Türkiye Futbol Federasyonu'nun İstanbul'da bulunan yöneticileri, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, Fenerbahçe-Trabzonspor maçının hakemi Bülent Yıldırım'la telefonla görüştüğünü açıklaması üzerine acil olarak toplandı.

Toplantıda, Uilenberg'in "Kesinlikle geri adım atmayın" görüşüne diğer katılımcılar tam destek verdi. Uilenberg, geceyi Bülent Yıldırım ve yardımcıları ile Riva'daki TFF tesislerinde geçirdi.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yorum08 Şubat 2015 02:12

    bu olayın sonuçları hakemler ciddi bi şekilde uyarılır böyle konuşmaları bildirmeyen hakemler emekli edilir trabzon başkanı uyarıyı alır cezayı yer oturur bi daha yaparsa o başkanlık görevini yaptırmayacak cezalar gelir