BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporTrabzon Halilodzic ile yollarını ayırdı----

Trabzon Halilodzic ile yollarını ayırdı

Trabzon Halilodzic ile yollarını ayırdı
08 Kasım 2014 - 17:00 www.finansgundem.com

Trabzonspor’da Vahid Halilhodzic dönemi sona erdi.

Trabzonspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan, bordo mavili kulüpte teknik direktör Vahid Halilhodzic döneminin sona erdiğini açıkladı.

Al Jazeera’ye konuşan Aslan, “Vahid Halilhodzic ile birlikte değerlendirmelerde bulunduk. Toplantıda Halilhodzic ile anlaşarak sözleşmeyi karşılıklı olarak sonlandırmaya karar verdik. Hiçbir zaman kovma gibi bir yöntemi aklımızdan bile geçirmedik. Halilhodzic aynı zamanda Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun da çok yakın arkadaşı. Son olarak ikisi görüşüp nihai kararı verecekler” dedi.

Sezona flaş transferlerle giren Trabzonspor, Süper Lig'de aldığı kötü sonuçlar nedeniyle eleştiriliyordu. Sekiz haftada sadece bir galibiyet alan Karadeniz ekibi UEFA Avrupa Ligi’nde ise dört maç sonunda yedi puanda.
Trabzonspor'da Ersun Yanal'ın göreve geleceği iddia edilmişti. Yanal bunun üzerine yöneticilerden teklif aldığını doğrulamış, ancak takımın başında bir teknik direktör varken teklife herhangi bir yanıt veremeyeceğini söylemişti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)