BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTOBB Türkiye E-Ticaret Meclisi Başkanlığı’na Ozan Acar seçildi----

TOBB Türkiye E-Ticaret Meclisi Başkanlığı’na Ozan Acar seçildi

TOBB Türkiye E-Ticaret Meclisi Başkanlığı’na Ozan Acar seçildi
03 Eylül 2020 - 12:40 www.finansgundem.com

E-ticaret sektörünün öne çıkan kamu-özel sektör diyalog platformu TOBB Türkiye E-Ticaret Meclisi, yeni başkanlık divanını belirledi.

Türkiye’de e-ticaret sektörünü büyütmek ve sektörel işbirliğini sağlamak amacıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) bünyesinde kurulan Türkiye E-Ticaret Meclisi Başkanlığı'na Trendyol İcra Kurulu Üyesi Ozan Acar, Başkan Yardımcılığı'na Modanisa Genel Müdürü Sami Güzel seçildi.

Trendyol İcra Kurulu Üyesi Ozan Acar, 2 Eylül Çarşamba günü gerçekleştirilen seçimin ardından meclis başkanlığı görevini GittiGidiyor Genel Müdürü Öget Kantarcı’dan devraldı.

‘Birlik ve beraberlik içinde çalışacağız’

TOBB Türkiye E-Ticaret Meclisi Başkanı Ozan Acar, şunları söyledi: “E-ticaret sektörü olarak ülkemizin kalkınmasına birçok kanaldan katkı sunuyoruz. Bölgesel kalkınmayı destekliyor, yeni istihdam olanakları ortaya çıkarıyor ve tüketici refahını arttırıyoruz. Dijitalleşmenin sunduğu fırsatlardan tüm şirketlerin ve geniş toplum kesimlerinin faydalanmasını sağlıyoruz. Meclisimizin misyonu, sektörümüzün gelişmesini hızlandırarak, ekonomimize yaptığımız katkıları arttırmak. Bu misyonu, özel sektörün çatı kuruluşu TOBB’un bünyesinde, kamu kurumlarımızla işbirliği içinde ve sektörde ortak aklı hakim kılarak yerine getireceğiz. Sayın Öget Kantarcı’ya ve önceki dönem başkanlık divanına görev yaptıkları süre boyunca gerçekleştirdikleri başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki dönemde de yine hep birlikte sektörümüz için çalışmaya devam edeceğiz.”

Almanya hizmet sektörü büyümeye devam etti

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)