BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTOBB Ata'nın huzurunda----

TOBB Ata'nın huzurunda

TOBB Ata'nın huzurunda
02 Mayıs 2015 - 07:11 www.finansgundem.com

TOBB üyeleri bugün başlayacak genel kurul öncesi dün Anıtkabir'i ziyaret etti

Türkiye Odalar ve borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, birlik bünyesinde 10, 20, 30 ve 40 yılını doldurarak Hizmet Şeref Belgesi’ne layık görülen üyelere ilişkin, “Kazanırken kazandırmanın, insanlara iş ve aş sağlamanın değerini öğrettiler, dürüst tüccarın ne olduğunu gösterdiler” dedi.

Hisarcıklıoğlu, TOBB’un 71. Genel Kurulu kapsamında söz konusu üyelere Hizmet Şeref Belgesi ile plaket verilmesi dolayısıyla düzenlenen törende, TOBB camiası olarak birlik, beraberlik ve vefaya büyük önem verdiklerini söyledi.

‘Erdoğan destek oldu’

Törene katılan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın, Başbakanlığı döneminde TOBB camiasıyla istişareye büyük önem verdiğini dile getiren Hisarcıklıoğlu, “Farklı ortamlarda defalarca bizlerle bir araya geldiniz. Başbakanlığınız süresi boyunca TOBB genel kurullarının tamamında bizimle oldunuz. Bizi asla yalnız bırakmadınız. İlk kez Cumhurbaşkanı olarak sizleri ağırlıyoruz. Camiamıza verdiğiniz destekten dolayı size gönül dolusu şükranlarımızı sunuyoruz” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Başbakan iken özel sektörün önünü açan birçok reform gerçekleştirdiğini anlatan Hisarcıklıoğlu, bu süreçte özel sektörün yatırım ve ihracat açısından önemli işlere imza attığını ifade etti. Hisarcıklıoğlu, Türkiye’nin bu dönemde en fazla turist çeken 6. destinasyon, müteahhitlik alanında da Çin’den sonra dünyanın en büyük 2. gücü haline geldiğini kaydetti.

Konuşmaların ardından Erdoğan, TOBB bünyesinde 10, 20, 30 ve 40 yılını dolduran üyeleri temsilen bazı oda ve borsa başkanlarına Hizmet Şeref Belgeleri ve plaketlerini verdi.

TOBB heyetinden Anıtkabir ziyareti

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki heyet, bugün gerçekleştirilecek 71. Mali Genel Kurulu öncesinde Anıtkabir’i ziyaret etti. Hisarcıklıoğlu ve heyet, Atatürk’ün mozolesine çelenk koymalarının ardından saygı duruşunda bulunuldu. TOBB 71. Genel Kurul Başkanı Ekrem Demirtaş ve Hisarcıklıoğlu, Misak-ı Milli Kulesi’nde Anıtkabir özel defterine şunları yazdı:
“Bu yıl tarihimizin en büyük destanlarından Çanakkale Zaferi’nin 100. yılını idrak ediyoruz ve bizlere bıraktığınız bu mukaddes emanetin, en kıymetli hazinenin değerini her geçen gün daha iyi anlıyoruz.
Türk iş dünyası olarak bizler, bıraktığınız bu büyük emanete ve onura sonuna kadar sahip çıkacağız. Medeniyet yarışında en ileri noktaya ulaşmak ve ülkemizin ekonomik  gücünü en tepeye çıkarmak, yeni ve daha büyük yatırımlarla insanlarımıza iş sahaları açmak, ülkemizin refah seviyesini büyütmek Türk İş dünyasının görevidir. Biz, bu görevin bilincinde, var gücümüzle çalışmaya devam edeceğimize aziz hatıranız önünde söz veriyoruz.”
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)