BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTMSF Başkanı: Her firma satılabilir----

TMSF Başkanı: Her firma satılabilir

TMSF Başkanı: Her firma satılabilir
19 Temmuz 2018 - 09:16 www.finansgundem.com

TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, "Değerini verebilecek birini bulabilirsek, her firma satılabilir" dedi

TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, Eski Boydak Holding yöneticilerinin hisselerinin müsadere kararı ile ilgili "Sonuçta bunların hepsi birer ticari meta. Satılabilir mi evet. Eğer değerini verebilecek birini bulabilirsek, buradaki her firma satılabilir" dedi.

Gülal sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bir takvim söylemek kolay değil ama genel olarak satmayı planladığımız firmalarda şunu arıyoruz, ekonomik devamlılığında bir tehlike söz konusuysa satış gündeme gelebiliyor. Ancak bugün Boydak'ta böyle bir sorun yok, Aydınlı'da yok, Hasırcı'da, Işık Ahşap'ta yok. Hakeza diğer gruplarda da yok.

Geride kalan 2 yıla baktığımızda, firmaları toplam olarak yüzde 12 seviyesinde aktif olarak büyüttük. Özellikle büyük 16-17 firmada kayyum arkadaşlar çok ciddi başarılar elde etti"

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Koala19 Temmuz 2018 10:33

    Çekyat satarak kazanılan paraya el koymak nasıl bir mantık? Uyuşturucu mu, vergi kaçırma mi, madenlerde işçileri ölümüne sokurerek mi kazanmışlar?

  • Halk19 Temmuz 2018 18:31

    Parasını ayakkabı kutusunda saklayan banka genel müdürü olsa veya evinde birkaç tane para sayma makinası olan bakan çocuğu olsa ve evi para dolu olsa el konulan şeyleri faiziyle iade ederlerdi, ama bakan çocuğu değiller işte.