BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTillerson'ın görevi bırakacağı yalanlandı----

Tillerson'ın görevi bırakacağı yalanlandı

Tillerson'ın görevi bırakacağı yalanlandı
01 Aralık 2017 - 04:30 www.finansgundem.com

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Nauert, Bakan Tillerson'ın görevi bırakacağı haberlerini yalanladı. Nauert, Tillerson'ın gelecek hafta Avrupa turuna çıkacağını açıkladı

ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson'ın, 4-8 Aralık tarihlerinde Avrupa'da bazı yetkililerle bir araya gelerek toplantılara katılacağı bildirildi.

Bakanlık Sözcüsü Heather Nauert, günlük basın toplantısında Tillerson'ın ziyaret programına ilişkin bilgi verdi.

Nauert, Tillerson'ın 4 Aralık'ta Belçika'nın başkenti Brüksel'e giderek NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile görüşeceğini, 5-6 Aralık'ta ise yine Brüksel'de NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı'na katılacağını bildirdi.

Bakan Tillerson'ın 7 Aralık'ta Avusturya'ya geçeceğini belirten Nauert, başkent Viyana'da Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatının (AGİT) düzenleyeceği toplantıya katılacağını ifade etti.

Nauert, Tillerson'ın daha sonra Fransa'nın başkenti Paris'e gideceğini ve 8 Aralık'taki üst düzey görüşmelerinde Suriye, İran, Lübnan, Libya ve Kuzey Kore konularını ele alacağını duyurdu.

SÖZCÜDEN YALANLAMA

Öte yandan ABD Dişişleri Bakanlığı Sözcüsü Heather Nauert, Dışişleri Bakanı Rex Tillerson’ın görevinden ayrılacağı yönündeki iddiaları yalanlayarak "Yaptığı işi seviyor, yapacak daha çok işi var" dedi.

Nauert, günlük basın toplantısında, ABD basınında yer alan "Bakan Tillerson’un görevinden alınacağı" şeklindeki iddialar üzerine açıklama yaptı.

"Beyaz Saray herhangi bir görev değişikliği olmayacağını açıkladı." ifadesini kullanan Nauert, Tillerson’un da görevinden memnun olduğunu belirterek, "Hepimiz gibi Tillerson da Başkana hizmet etmekten memnun" diye konuştu.

Tillerson’un yaptığı işi sevdiğini söyleyen Nauert, "Yapacak daha çok işi var. Bu sabah işe birlikte başladık ve bir dizi görüşmeler gerçekleştirdi. Almanya Dışişleri Bakanı ile bir görüşmesi vardı" dedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)