BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkTicari kredilerde lideriz----

Ticari kredilerde lideriz

Ticari kredilerde lideriz
28 Mayıs 2014 - 20:05 www.finansgundem.com

İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı İnce: "Kullandırdığımız 97.3 milyar liralık nakdi ticari kredimizle uzak ara liderliğimizi koruyoruz"

İnce: "Bu coğrafyanın dört bir tarafında her sektörde faaliyet gösteren firmalara kullandırdığımız 97.3 milyar liralık nakdi ticari kredimizle uzak ara liderliğimizi koruyor olmamızdır"

İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Suat İnce, en çok övündükleri hususun, her sektörde faaliyet gösteren firmalara kullandırdıkları 97.3 milyar liralık nakdi ticari krediyle uzak ara liderliklerini korumaları olduğunu söyledi.

İnce, bankalarının Karabük Merkez 2'inci Şubesi'nin açılış töreninde yaptığı konuşmada, Karabük'te banka olarak 54 yıl önce hizmet vermeye başladıklarını söyledi.

Karabük'ün canlılığından, dinamizminden ve ticaretinin gösterdiği gelişmeden çok etkilendiklerini ifade eden İnce, şöyle konuştu:

"Cumhuriyetin ilanından sadece 10 ay sonra kurulan bankamızın bu sene 90. kuruluş yıl dönümünü kutlayacağız. 90 yılda geldiğimiz noktada bin 298 yurt içi şube ile en yakın rakibimiz olan özel bankalardan yaklaşık 300 şube fazlası ile ülkemize hizmet veriyoruz. Yurt içi şubelerimiz dışında Almanya ve Rusya'da iki bankamız var. Temsilciliklerimiz ile ülkemiz dışında müşterilerimiz gittiği yerlerde hizmet vererek, uluslararası bir banka olma konumumuzu sürdürüyoruz."

"En çok övündüğümüz husus, bu coğrafyanın dört bir tarafında her sektörde faaliyet gösteren firmalara kullandırdığımız 97.3 milyar liralık nakdi ticari kredimizle uzak ara liderliğimizi koruyor olmamızdır" diyen İnce, "Bizden sonra gelen rakibimizle aramızdaki ticari kredi farkı 18 milyar Türk lirası. Bu fark orta boy bir çok bankanın ticari kredi bakiyesinden daha büyüktür" ifadelerine yer verdi.

İnce, daha sonra Karabük Vali Yardımcısı Abidin Ünsal, Tarkan Keskin ve Erkan Çapar, Karabük Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sedat Namal ile şubenin açılış kurdelesini kesti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)