BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinTHY'den 3 günde 529 uçuş iptal oldu----

THY'den 3 günde 529 uçuş iptal oldu

THY'den 3 günde 529 uçuş iptal oldu
03 Ocak 2016 - 12:55 www.finansgundem.com

Olumsuz hava koşulları nedeniyle uçak seferleri yapılamıyor

İstanbul’da 3 gün boyunca etkili olan yoğun kar yağışı hava ulaşımını olumsuz etkiledi. Türk Hava Yolları (THY) bu süre içinde 529 seferini olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal etmek zorunda kaldı. THY, üç gün boyunca 9 bin 700 yolcuya otel hizmeti verirken, 28 bin 900 yolcuya da  yemek ikramında bulundu.

Kar yağışı İstanbul’da başta Atatürk Havalimanı olmak üzere Sabiha Gökçen Havalimanı’nda yüzlerce uçak seferinin iptal olmasına neden oldu.

3 gün boyunca etkili olan kar yağışı nedeniyle uçak seferleri yapılamaz, yüzlerce sefer iptal olurken, diğer seferlerde de saatlerce süren gecikmeler oldu.

Seferlerin iptaliyle  bazı yolcular otellerde konaklarken, uçuşların başlamasını bekleyen bazı yolcular da havalimanlarında sabahladı. 

Kar yağışı boyunca yaklaşık 529 uçak seferini iptal eden THY, kar yağışı bilançosunu açıkladı.

THY, üç gün boyunca 9 bin 700 yolcuya otel hizmeti verirken, 28 bin 900 yolcuya da  yemek ikramında bulundu. Kar yağışının parasal maliyetinin ise önümüzdeki günlerde açıklanacağı belirtildi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)