BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTHY'de grev bitti!----

THY'de grev bitti!

THY'de grev bitti!
19 Aralık 2013 - 19:55 www.finansgundem.com

​Türk Hava Yolları (THY), işten çıkardığı ve uzun dönemdir grevde bulunan Hava-İş Sendikası üyesi 305 işçiyi, işe alacağını duyurdu

Türk Hava Yolları (THY) ile Hava-İş Sendikası arasında 24. dönem toplu iş sözleşmesi imzalandı. Hava-İş Sendikası Başkanı Ali Kemal Tatlıbal, imzaların atıldığını, her şeyin hayırlarına olduğunu belirterek, "Herkesi işe aldık. 305'ide alacağız." dedi.

Yaklaşık 7 aydır grevde bulunan Hava-İş Sendikası üyeleri ile THY arasındaki anlaşmazlık tatlıya bağlandı. THY ile Hava-İş Sendikası arasında 24. dönem toplu iş sözleşmesi THY Genel Müdürlük Binası'nda imzalandı. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen sözleşmenin imzalanmasına THY ve sendika yetkilileri katıldı. Sözleşmeyle çalışanların sosyal haklarında ve idari maddelerde de çeşitli iyileştirmeler sağlandığı öğrenildi.

Ali Kemal Tatlıbal, imzaların atıldığını, her şeyin hayırlarına olduğunu belirtti. Tatlıbal, "Açıklamayı sonra yapacağız. Hepsini anlatacağız. Hayrımıza oldu. Herkesi işe aldık. 305'ide alacağız. Sınıktı yok. Komisyon kuruluyor. Pazartesi başlıyor." diye konuştu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)