BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTHY yönetimine hapis şoku----

THY yönetimine hapis şoku

THY yönetimine hapis şoku
30 Temmuz 2013 - 07:12 www.finansgundem.com

Tel Aviv Bölge Savcısı, THY İsrail Müdürü ve Muhasebe Şefi hakkında hapis cezası istedi

Türk Hava Yolları’nın İsrail Müdürü F.D. ve Muhasebe Şefi S.D.’nin İsrail maliye ekipleri tarafından geçtiğimiz yılın sonunda gözaltına alınmasıyla ilgili açılan davada savcılık iddianamesi tamamlandı. Tel Aviv Bölge Savcısı, iki yetkili hakkında da hapis cezası istedi.
Airporthaber'in haberine göre, mahkemeye sunulan iddianamede 6.7 milyon İsrail Şekeli (yaklaşık 1.5 milyon dolar) vergi kaçakçılığı yapıldığı iddia edildi.
Türk Hava Yolları’nın İsrail Müdürü F.D. ve Muhasebe şefi S.D. başta olmak üzere vergi kaçakçılığı yapıldığı iddia edilen 2006-2010 yılları arasında görev yapan müdür ve muhasebecilerin de yargılanacağı davanın önümüzdeki günlerde başlayacağı öğrenilirken, savcılık söz konusu isimlere hapis cezası istedi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Türk Yargısı30 Temmuz 2013 15:55

    THY'nin vergi kaçırdığını söylemek abesle iştigaldir. Kasıtlı bir tutum olduğunu, yargının araçsallaştırıldığını düşünüyorum. Misilleme olarak, Türk yargısı da Türkiye'deki İsrail şirketlerinin yöneticilerini tutuklasın.

  • İsrail30 Temmuz 2013 08:58

    Türkiye'dekiler içinde hapis istensin işçisine haksızlık ve zulmetmekten yargılansınlar.