BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTHY uçağı kalkışın hemen ardından havada tur atmaya başladı----

THY uçağı kalkışın hemen ardından havada tur atmaya başladı

THY uçağı kalkışın hemen ardından havada tur atmaya başladı
02 Ocak 2020 - 21:02 www.finansgundem.com

THY'nin Cape Town - İstanbul seferini yapan uçak kalkışın hemen ardından okyanus üzerinde tur atmaya başladı. THY Basın Müşaviri, uçakta teknik bir arıza meydana geldiğini ve Johannesburg Havalimanı'na indiğini duyurdu

Türk Hava Yolları'na ait TK45 sefer sayılı Cape Town - İstanbul seferi için kalkan Airbus A330-343 TC-JNI tipi uçak kalkışın hemen ardından okyanus üzerinde tur atmaya başladı.

THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, Twitter hesabından yaptığı açıklamada TK 45 sefer sayılı Cape Town – İstanbul uçuşunu icra eden TC-JNI kuyruk tescilli, Airbus A333 tipi uçakta kalkıştan kısa bir süre sonra teknik bir arıza meydana geldiğini duyurdu.

Üstün, uçak ekibinin gerekli teknik incelemeler için uçağın Johannesburg Havalimanı'na yönelmesine karar verdiğini ifade etti.

Yahya Üstün, “A333 tipi uçağımız, uygun iniş ağırlığına ulaştığında Johannesburg Havalimanı'na güvenli şekilde inişini gerçekleştirmiştir.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yasin yulu15 Ocak 2020 18:24

    Iğdır'da da bu haber benzeri olay yaşandı acaba aynı sorun mu?2 saatten fazla havada onlarca tur attı,ve önceki günlerde de yaşadık sanırım ilerki günlerde de yaşayacağız bu olayı.